Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

İtalyan Aygırı: Scuderia Ferrari D50

 

Ferrari

2014’ün sonbahar / kış kreasyonu tanıtıldığında müşteriye sunulan ve ferrari’nin en iddialı saat koleksyonu arasında gösterilen d50, ismini dünya şampiyonu olan 1956 yapımı tek koltuklu ferrari modeli ferrari maranello’ya borçlu.

oldukça ince bir yapıya sahip olan saatin kasasında uzun kulp modelleri tercih edilmiş. ekranda kullanılan kubbeli kristal cam ise yansıtmayı en aza indirecek şekilde geliştirilmiş. son dönemde üretilen bir çok saatte olduğu gibi.

scuderia ferrari d50 kronograf saatinde 1 ve 3 rakamları arasında kullanılan kırmızı şerit, ferrari’nin yarışçı kişiliğini vurguluyor. devir göstergesi gibi duran şerite ek olarak gri tonlu ferrari logosu da modele sofistika bir dokunuşta bulunuyor. saat 3 ve 9 yönünde konumlandırılan iki adet fonksiyonel alt kadran da saatin kimliğini oluşturan öğelerden bir diğeri.

retro görünüme sahip siyah deri kayışa işlenen kırmızı iplik modele sportif bir görünüm katıyor. deride yer alan kırmızı şerit kadranda da devam ederken kesintisiz bir çizgi oluşturuyor. ferrari’nin bu saat modeli, 1950’li yıllarda üretilen italyan yarış arabalarının hırçınlığını başarıyla yansıtan bir şah eser olarak nitelemek kesinlikle yanlış olmayacaktır.

doğum günü, yıl dönümü veya babalar gününde alınabilecek en ideal hediyeler arasında gösterebileceğimiz scuderia ferrari d50; yakınlarınızın yüzünü güldürmenize yardımcı olabilir. paslanmaz çelikten imal edilen kasası ve siyah deri kayışıyla göz dolduran bu tasarım, bileğinize taktığınız andan itibaren sizi daha şık göstermeyi başaracaktır.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir