Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Hublot MP-05 LaFerrari Replika Seffaf Kasa

 

İsviçrenin önde gelen saat markalarından biri olan Hublot kol saatleri tüm Dünya’da özellikle lüks saat sever insanlar tarafından tercih edilmektedir. Hublot markasının kol saati kasalarında yer alan 18 ayar altınla kendisine olan ilginin artmasını sağlamıştır.

Hublot MP-05 LaFerrari

Hublot Mp-05 LaFerrari Replika Saat Modeli Ferrari arac motorundan esinlenerek, Ferari kullanıcıları icin üretilmis bir Saattir. Tarzi ve standartların dışında üretimi ile son yılların en cok konusulan ismi olmustur. Şekilleri diğer markalardan son derece farklıdır. Saat markalarından sadece bu farkla değil gelenekleri gelecek ile birleştirerek tasarımlarını yapması da farklarındandır.  Saatler ile yakından ilgilenenlerin saatin tasarımındaki farklardan etkilenmemesi ve saatin tasarımındaki lüks detayları fark etmemesi mümkün değildir.

Tüketicinin İlgisini Dikkat Çeken Detaylar

Saatlerin mekanizmalarının açık olması ve özellikle kadın saatlerindeki zarif detayların ön plana çıkması müşterilerinin dikkatini çekmiştir. Ve kaliteli tasarımlarıyla müşterisinin güvenini kazanmıştır.  Saatlerin kordonlarındaki ince işçilikler göz kamaştırıcı bir tasarım ortaya koyar. Ürünlerinde çelik malzemenin kullanıldığı Hublot kol saatleri de müşterileri tarafından kaliteli ve şık olması nedeniyle tercih edilmektedir. Mekanizmaları Hublot saatlerinde son derece hassas olduğu için uzun yıllar kullanımlar için uygundur. Kol saatlerinde siyah rengin yanında gümüş rengi ve altın rengi ağırlıkta olarak kullanılmaktadır. İnce detaylar ile göz kamaştıran kol saatlerinde özellikle deri ve çelik malzemeler kullanılmaktadır. Seffaf cam kasa kullanıldığı kol saatleri şık ve kaliteli görüntüsünün yanında oldukça gösterişli ve ilham vericidir. Hublot mp-05 Laferrrari seffaf kasa en çok tercih edilen lüks aksesuarlar arasında yer almaktadır. İnce detayları ve lüks ayrıntıları ile yüksek performans ile çalışmaktadır.

Hublot Tarihçesi

Dünyada birçok ülkede sevilerek kullanılan Hublot kol saatleri, son derece kaliteli iç mekanizması ile ön plandadır. İç mekanizması birinci kalite malzemeler ile üretildiği için uzun yıllar kullanılabilir. Hublot 1980 İsviçredeNyon kentinde kurulmuştur. Kurucusu Carlo Crocco’dur. Ayrıca saatin yapımında kullanılan malzemeler 88 farklı ülkeden toplanan kaliteli malzemelerle üretilmektedir. Hublot saatleri tamamıyla el yapımıdır.  Saatler deri kayışlar kullanılarak yapılır bu deri kayışları birinci kalite malzemeler kullanılarak yapılmaktadır. Deri kayışların kalitesi yanı sıra klasik görünümü ile klasik severlerin dikkatini çekmektedir. Saat koleksiyonları Bigbang, KingPower, Classic Fussion ile büyü ilgi görmüştür.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir