Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Cartier Saat Tarihçesi

Cartier

Saat sektöründe kendisinden söz ettirmeyi seven bir marka olan Cartier, neredeyse en eski saat üretimi yapan firmalardan biri olmasının yanı sıra birde saat konusundaki iddiasını kullanmadan hobi olarak saat üretimi yapan tek marka olmuştur. Bu markanın en büyük özelliği ve günümüze kadar gelen tasarımı her saat modelinde kullandıkları Roma rakamıyla farklılık ve kendilerine özgü tasarımları bulunmaktadır.

Cartier Markası Tarihçesi

Cartier markası saat konusunda büyük bir öncü olmaktadır. Louis Francois Cartier tarafından 1847 yılında kurulmuş olan ve saat üretimi yapan firmadır. İlk kurulduğu yıllarda mücevher satışı yapmasının yanı sıra mücevherleri saate ekleyerek farklılık yaratmak amaçlı tasarımlarda bulunmuştur. Cartier saat üreticisi olarak ilklerden biri olan 1932 yılında ilk su geçirmez saatini üreterek bu unvanı kazanmıştır. Bu sayede hızla tanınmayı başaran saat markasının bugünkü tanınmasıyla o zamanlarda yapmış oldukları yenilikçi ve modern tasarımlarıyla devam ederek kendisinden söz ettirmeyi sevmektedir.

Cartier Kalitesi

Cartier saat üreticisi olmasının ve müşterilerini memnun etmek için hiçbir yerde bulunmayan saatleri yaparak farklı ve kaliteli mekanizmasıyla özel saatler üretmektedir. Bu özel saatlerin üretimine ilk kurulduğu yıllarda yapmasından sonra hala günümüze kadar devam eden bir özelliği bulunmaktadır. Kalitesi konusunda en iyi ve sağlam bir saat üretmek dışında performans olarak da en iyi saatleri üreterek kendisinden söz ettirmeyi seven bir saat markası olmaktadır.

Cartier Saat Modelleri

Cartier saat modellerinde farklılık yaratması ve tasarımları konusunda her yıl saat modellerindeki değişiklikleri gözler önüne sermektedir. Bayan ve erkek saat modellerinde zariflik, şıklık, gösteriş ve kullanım açısından en iyi olması amaçlanarak üretimi yapılmaktadır. Fiyat konusunda lüks kesimlere seslenmesinin yanı sıra saatlerin içerisinde yer alan mücevherlerde farklı tasarım olarak günümüzde de tercih edilmektedir. Saatlerinde en büyük tasarım farklılığı olarak rakamları roma rakamı olarak kullanması ve şıklığıyla da ilgi çekici saatlerden olmaktadır. Modellerini kasa olarak köşeli ve oval kesimlerle dizayn etmektedir. Ayrıca çoğu modelinde saat içinde yer alan mekanizmayı gösteren ek camlarla saatlerin el işçiliğiyle ilgili ne kadar iyi bir tasarım olduğunu göstermek amaçlanmıştır

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir