Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Bvlgari Saat Yeni Modelleri

Bvlgari

Dünyaca ünlü ve lüks markalar arasında olan Bvlgari, İtalyan markası olmasının yanı sıra Yunan asıllı Sotirio Boulgaris tarafından kurulmuştur. İtalya’ya göç edilmesi sebebiyle çalışmak zorunda kalması ve mücevherlerle olan farklı tasarım hayal gücü sayesinde kurulan Bvlgari markasının en önemli noktası her zaman mücevherlerle harikalar yaratmasıdır. Tasarım olarak da mücevherin şıklığını, zarifliğini birde saatlerine katmasıyla dikkat çekmektedir.

Bvlgari Tasarım Şıklığı

Bvlgari markası daha çok mücevher üzerine yapılan tasarımlarıyla dikkat çeken bir şıklıkla piyasada yer almaktadır. Tasarımları bakımından saat, çanta, kemer, kravat, cüzdan, gözlük, yüzük, bilezik, kolye gibi alanlarda oldukça iddialı olmaktadır. Detaylarında her zaman mücevhere önem veren markanın ayrıca parfümlerinde de farklı kokuları bir arada toplayarak , Bvlgari herkesin dikkatini çeken kokulara sahiptir. Bvlgari şıklık bakımından en ön planda tasarladığı her ürününde modern ve klasik tarzı ortaya koyarak beğenilere sunmaktan çekinmemiştir.

Bvlgari Saat Modelleri

Saat modellerinde bayanlara yönelik olanlarda mücevher konusundaki tasarımlarıyla bambaşka saat modellerini ortaya çıkarmıştır. Modaya ayak uyduran markanın özellikle renkler konusundaki iddiası da her zaman ilk sırada olmuştur. Mücevherlerin saatle uyumlu olmasını sağlayan tasarımlarıyla kendisinden söz ettiren Bvlgari ayrıca tasarımcıları bakımından da büyük dikkat çeker. Saatlerinde el işçiliğine önem vermesi, saatlerindeki fiyatların pahalı olmasını açıklamaktadır. Bayan saatlerinde farklılık yaratması açısından her zaman değişik tasarımların öncüsü olmaktadır.

Bvlgari Erkek Saat Modelleri

Erkeklerin aksesuar olarak en çok tercih ettiklerinden biri olan saatlerde, Bvlgari markası farklılık yaratmak için erkeklere özel her sezon farklı bir şıklık, spor veya klasik uyumu olan modellerini piyasaya sürmektedir. Bvlgari erkek saat modellerinde siyah ve gümüş rengin ağırlıklı olarak kullanmasıyla erkeklerin vazgeçilmezi olmayı planlamaktadır. Farklı tasarım, kayış ve kordon kısımlarındaki deri, rugan, metal, titanyum ve silikon modelleriyle de dikkat çekmektedir. Bvlgari saat modelleri konusunda iddialı olmaya devam etmesiyle beraber her sezonda kendine özgü tasarımlarını ortaya koymaktan çekinmemektedir. Saatlerindeki el işliğiyle beraber tasarımlarındaki en iyi mekanik malzemeleri kullanması ve renklerinde farklılık yaratmasıyla dikkat çekici saat modellerini ortaya çıkarmaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir