Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Bvlgari Diagono Ultranero Tarzınıza Uygun Tasarımları

Bvlgari Diagono Ultranero

Dünya’da son yılların popüler markası olan Bvlfari watch geçtiğimiz haftalarda yepyeni incredible Diagono Ultranero watch’ın lansmanını nihayet ortaya çıkarttı. İncelemesine koyulduğumuz bu sıradışı ve sportif model, teknik akılın, zerafet ile birleştiğinde neler başarabileceğini ortaya koyuyor… yenilikçi çözümler, rahat kullanım, multi fonksiyonel özellikler, çağa uygun kullanılmış detay malzemeler…

43 mm’lik bir dünyaya oturtulan yeni Bvlgari saatimiz, tam tamına 104 bağımsız bileşenden oluşuyor, tamamen el işçiliğine dayalı bir üretim sürecini geçtikten sonra gücünü 5. Derece titanyum ve silikon ile birlikte çelik alaşımın kusursuzca işlenmesinden alıyor.

Kasanın orta kısmında DLC uygulamasına maruz kalmış çelik kullanılmış… Üzerindeki kaplama kasanın bir hayli korunaklı olmasını sağlıyor ve onu potansiyel çizilmelere karşı koruyor.

Bu yeni zaman makinesi tüm gücünü, BVL 312, Valjoux 7750 kodlu mekanizmanın Bulgari için yeniden modifiye edilmiş olan La Joux-Perret üretimi modülünden sağlamaktadır.

Söz konusu kronometre fonksiyonu da içeren mekanizma sarkaç ağırlıklarının ve bilyaların özel bir sistem ile kombine bir biçimde hareket etmesi ile çalışmaktadır ve columwheel ile donatılmıştır.27 tane saat taşı ile süslenen iç mekanizma sistemi, son derece dekoratif kaygılar ve yüzey kaplama teknikleri gözetilerek tasarımı yapılmıştır.

İç mekanizmadaki tüm çelik malzemeler alternatif yöntemlerle en ince ayrıntısına kadar özel kaplamalarla cilalanmıştır. Cilalanan parçalar arasında vidaların kafaları dahi bulunmaktadır. İçeride üretilen gücün salınım şiddeti saatte 28.800 vuruşu göstermekte ve bunun sonucunda 48 saatlik power rezerv kaydedilmektedir.
Saatin sunmayı vaat ettiği tüm fonksiyonlar içerideki bu eşsiz sistem sayesinde yapılabilmektedir.

Saatin dış cephesine bakıldığında, kadranın baştan sona parlamayı engelleyici özellik barından safir kristal cam ile donatıldığı görülmektedir. Korunmaya alınmış bu dış cephenin altında ise kadranın üzerinde yer alan dekoratif akrep ve yelkovan kolu saati tasarım açısından iddalı kılmaktadır.

Ayrıca, kadran üzerinde ayrılmış bölmelerden çaşitli saat özelliklerini takip etmek gayet kolaydır. Öyle ki, saat 3 yönünde 30 dakika sayacı yer alırken 12 H sayacı ise saat 6 yönünde konuşlandırışmıştır. Saniye akışını gösteren bölme için ise saat 9 yönü uygun görülmüştür. Saat 4.30 bölgesinde ise saatin takvim bölmesi için ayrılmıştır.

Kadranın dış çepheinde yer alan rakamlar ikinci bir saat bölgesini temsil ediyor. 24 h şeklinde temsil edilmiş. Ayrıca 3. Saat bölgesi ise en dış çerçevede yine 24h şeklinde yer alıyor (GMT pointer) Üstelik gece ve gündüz renk ayrımları da açıkça belirtilmiş…Bvlgari saat‘in Baylara özel bu modeli, stilize bir görünüş ve sadeliği üzerinde barındıran siyah kadranıyla ortaya çıkıyor. Kadran üzerindeki saat işaretçilerine tatbik edilmiş olan beyaz superluminova malzemesi ayrıca yelkovan ve akrep üzerine de işlendiğinden, siyah kadran ile hoş bir kontrast oluşturmuş.

Sportif ve heyecan verici dış görünüş ile teknolojinin kalbinin yattığı kasa içindeki mekanizmasıyla, kesinlikle hayranlık uyandırıcı bir deneyim için çağdaş ve modern erkek müşterilerini bekleyecek olan Bvlgari Diagono Ultranero watch‘ı sadece repigo saat gibi seçkin saat sitelerinden temin edebilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir