Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Bizi Neden Terçih Etmeniz Gerek

Repigo Saat Nedir

Özellikle erkeklerin en çok dikkat ettiği takıların arasında ilk sırada saatler yer alır. Eskiden günümüze saatlerin modası sürekli olarak değişmekte ve çok yenilikçi bir hal almaktadır. Bunun ile birlikte saatler sadece zamanı gösteren bir araç olma özelliğinin de dışına çıkmaktadır. Günümüzde sayısız saat markası ve bu markalara ait modeller bulunmaktadır. Üretim tarihine ve kullanılan ürünlere göre de bu saatlerin kalitesi değişmektedir. Bu saatlerin el işi olarak tasarlananları da mevcuttur, fabrika üretimi olanları da. Kimi saatler ise özel sürüm olarak üretilip özel seri adı altında satılmaktadır. Üstelik bir erkeğe alınabilecek en ideal hediyedir bile diyebiliriz. Doğum günlerinde, yeni yıl gecelerinde, tanışma ya da evlilik yıldönümü gibi günlerde kadın bireyler erkek bireylere hediye alacakları zaman ilk olarak saat modellerini gözden geçirirler. Bu saatler dediğimiz gibi kalitelerine göre sıralansa dahi ana bayiliklerinden ayrı olarak da üretilmektedir. Ana bayilik dışında üretilen saatlere ise repigo saat adı verilmektedir. Bu saatler görüntü olarak orijinal halinden tamamı ile farksızdır. Saat ustaları hariç kimse orijinalliği konusunda şüpheye düşmeyecek kadar profesyonel tasarlanmıştır.

Tasarımı konusunda orijinali ile aynı olan saatlerin farkı ise kullanabileceğiniz işlevleri, renkleri, ağırlığı gibi şeyler olabilmektedir. Orijinal saatler daha ağırken repigo saatler biraz daha hafif olabilmektedir. Bunda kullanılan parçaların etkisi oldukça önemlidir. Bunun yanı sıra fiyatları da fark edebilir. Repigo saatleri orijinalinden çok daha ucuz fiyatlara bulabilirsiniz. Orijinal ürünün fiyatın binlerce lirayı bulurken repigo saatler 300-400 liraya bile bulunabilir.

Repigo Saatler Nerede Üretilmektedir

Tüm repigo saatler çoğunlukla Asya ülkeleri üzerinden ülkemize gelmektedir. Saat firmalarının ürünlerini kopyalama amacı ile kurulan küçük fabrikalarda bu saatler üretilmektedir. Parça birleşimi ve gerekli son rötuşlar çoğunlukla Çin’ de yapılmaktadır. Gerekli tüm işlemler tamamlandıktan sonra yine Çin’ de kargolanarak ülkemize gönderilir. Ülkemiz üzerinden bu ürünlerin satışını yapan firmalar gelen kargoları alır ve belli depolarda muhafaza işlemlerini tamamlarlar. Sonrasında muhafaza işlemini tamamlayan kişiler, gelen siparişlere göre ürünleri müşterilere yollarlar. Ayrıca garanti kapsamında yaşanan sorunları hallederler.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir