Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Akıllı Saatler’in Hayatımızdaki Yeri

Akıllı Saatleri Farklı Yapan Özellikler

İnternet’in artık vazgeçilmez bir iletişim aracı haline geldi. Telefonlar aracılığıyla artık her yerde İnterneti kullanabilmek mümkün. İnterneti, ihmale gelmeyecek kadar önemli işler için kullananlar bir yandan da telefonlarını sürekli ellerinde tutmak istemiyorlar. İşte bu noktada akıllı saatler oldukça kullanışlı bir aksesuar konumunda.

Akıllı Saatlerin Faydaları Neler?

Akıllı saatler, sadece bir aksesuar gibi görünseler de, insanların hayatını oldukça kolaylaştırıyorlar. Sürekli telefonunu elinde tutan, sürekli telefon üzerinden sosyal medya hesaplarını ya da maillerini kontrol etmek zorunda olanlar için, saate bakarak istenilen bilgileri takip etmek çok kolay bir hal alıyor.Lüks Akıllı Saatler-Repigo saat-replikasaatler (3)

Şu anda Apple, Sony ve Samsung başta olmak üzere önde gelen neredeyse tüm teknoloji firmalarının ürettiği akıllı saat modelleri mevcut. Akıllı saat satın alırken, sizin için en uygun fiyatlı ve beklentinizi karşılayacak özellikte bir saat almak oldukça önemli.

Akıllı saatler, özelleştirilebilme konusunda oldukça esnek. Aynı bir cep telefonu gibi kullandığınız aplikasyonları ve saatin ekranını kendi istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Hiçbir özelliğini kullanmasınız dahi, özelleştirilebilir ekran üzerindeki saat görüntüsünü değiştirerek etrafınızdaki insanlar üzerinde sanki farklı saatler kullanıyormuş hissini bile verebilirsiniz.Lüks Akıllı Saatler-Repigo saat-replikasaatler (2)

Telefonunuza gelen her türlü sosyal medya, SMS ve Whatsapp mesajları direkt olarak bluetooth aracılığı ile akıllı saatinize iletiliyor. Saatiniz bu mesajları size titreşim olarak bildiriyor. Ancak eğer kolunuzdaki saat ile telefonunuzun bluetooth mesafesi dışına çıkarsanız, aradaki iletişim kopacağı için telefonunuza gelen mesajlar tekrar bağlantı sağlandığında saatinize ulaşıyor. Eğer saatinizle telefonunuz arasındaki bağlantı koparsa saatiniz bunu da size titreşim yoluyla iletiyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir