Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Audemars Piguet Bayan Saat Hakkında Bilgiler

Audemars Piguet Bayan

Ünlü saat markalarından biri olan Audemars Piguet özellikle saat sektöründe kendisinden emin adımlarla hem yenilikçi hem de geleneksel çizgilerini korumayı başaran markalardan birisi olmaktadır.

Audemars Piguet Tarihçesi

1875 yılında Jules-Louis Audemars tarafından kurulmuştur. 20. Yüzyılda büyüyerek kendisinden söz ettiren marka 70 çalışanıyla saat sektöründe en iyi olmayı ve dünyanın en ince saatini üreterek kendilerinden daha çok söz ettirmeleriyle tanınmışlardır. İlk saat tasarımlarında bir cep kronografi ve kronometre ekleyerek farklı bir saat üretimine imza atmışlardır.

Audemars Piguet Saat Kalitesi

Kalite olarak kendi saat sektöründe İsviçreli saat üreticilerinden biri olması ve misyon olarak günümüze kadar devam eden hem geleneksel hem de yenilikçilik öncüsünü sürdürmesidir. Kaliteli saatlerin piyasada en değerli olmasıyla da dikkat çekerek farklı bir tasarım olarak kendisini göstermektedir. Audemars Piguet pazarlama ve piyasa bakımından en iyilerinde ön planda yer alarak kendisini ispatlamayı başarmıştır. 2004 yılında firmanın çıkardığı saat modellerinden biri olan Royal Oak 20 parçadan oluşmasıyla hem saatin özellikleri hem de mekanizmasındaki çalışma sistemi dünyada saat konusundaki yarışın hala devam ettiğini göstermektedir. Saatlerindeki tasarımda her zaman kronometre ve tarih kullanmayı tercih etmektedir.

Audemars Piguet Bayan Saat Modelleri

Bayanların en sevdiği ve aksesuar olarak tercih ettiklerinin arasında en önde saatler yer almaktadır. Audemars Piguet Bayan saat modellerinde farklılık yaratan tasarımlarının yanı sıra kasa tipindeki değişiklikleriyle kendisini göstermeyi becermiştir. Bayan saat modelleri konusunda saatin özelliği cam etrafında yer alan çerçevenin sekizgen şeklinde ve çivi görünümlü olmasıyla dikkat çekmektedir. Kayış konusunda her zaman çelikten yana tercih kullanan marka ayrıca renkli çelik kayışları da kullanmaktadır. Saatlerini iç dizaynı farklı olmasıyla beraber bazı modellerinde mekanizmayı gösterecek olan cam kullanılmıştır. Audemars Piguet saat modellerinde erkekler için üretilen ve her zaman klasik, spor ve şık olmasını isteyenler için apayrı bir tasarım olarak sizlere sunmaktadır. Fiyat konusunda biraz lükse kaçan saat markası hem kalitesini hem de tasarımıyla belirlenen fiyatlarını hem lüksü sevenlere hem de bu saatleri tercih edenleri için belirleyerek satışı yapılmaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir