Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Tissot Saat Model Ve Tarihçe Bİlgilendirme

Tissot

Tasarımları bakımından kendisinden yıllardır söz ettirmeyi başaran ve 1853 yılında ilk cep saatinin üretimin yapan Tissot markası, ileri gelen saat üretim liderleri arasında yer almaktadır. İsviçre ülkesinde kurulan ve üretilen Tissot saatleri dünyanın en iyileri arasında olmaktadır. İlk fabrikasını Charles-Felicien Tissot ve oğlu Charles Emile tarafından kurmuştur. Tissot saatleri günümüze kadar İsviçre’deki fabrikasından hala etkinlik göstererek saat üretimi yapmaya devam etmektedirler.

Tissot Saatlerinin Tarihçesi

Saat üretim liderlerinden biri olması ve günümüze kadar diğer saat üretimleri yapan kişilere ilham kaynağı olmasıyla dikkat çeken bir saat markasıdır. Dünyanın en büyük saat üreticisi ve distribütörü olarak adını duyurmaya hala devam etmektedir. 1853 yılında kurulmasında ilk olarak cep saatinin üretimini yapmış olması ve saat sektöründe her zaman farklı saatlerin ilk olarak üretimlerini yaparak kendisinden söz ettirmektedir. İlk yaptıkları saatlerin arasında öncü olması ve antimanyetik saat, kayadan saat, anadigi saat, inci saat, ahşap saat, banana saat ve ilk F1 saat üretimini yapmıştır. Bütün bu ilk saatlerin yapılmasıyla en iyi kaliteli mekanizmayı de kendileri ortaya koymuşlardır.

Tissot Saat Modelleri

Tissot saatler bakımından dünyanın bir devi olmasının yanı sıra modellerindeki çizgilerin de daha çok klasik tarz ve spor tarzında tasarımlarını, farklı bir materyaller kullanarak mühendislik teknolojisiyle birleştirmiştir. İlk saat olarak birçok saat üretimi yapan ve dikkat çeken farklı model saatlerinde en önemlisi ve dikkat çekeni spor organizasyonları ve spor kuruluşlarına resmi olarak saat üretimi yapmasıdır. Bu saatlerin özel üretiminde göstermiş oldukları performans, hassasiyet ve sağlamlıkla daha çok tercih edilmektedir.

Tissot Saatlerinin Kalitesi

Tissot saat modellerinde spor, klasik, yenilikçi ve geleneksel olarak tasarladığı tüm modellerinde hem erkek hem de bayanlar için dizayn ederek performans, sağlamlık konusunda en iyi saat üreticisi olmaktadır. Saat modellerindeki tasarımları da yenilikçi ve renkleriyle de sadelikten yana kullanması aksesuar olarak harika bir seçenek sunmaktadır. Saatlerinde kalite olarak kendisinden yıllardır bahsedilmiş ve bunun yanı sıra göz alıcı modellerinin bulunması ile tasarladığı saatlerdeki farklılık yaratabilecek noktalar ile de dikkat çekmiştir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir