Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

RolexYacht – Master Lacivert Bezel

Kol saati ilk olarak 1925 yılında üretilmiştir ve ilk kol saatinin üreticisi ise Max Cardon’ dur. Saat her zaman en çok ihtiyaç duyulan ve zaten insanların bir şeyleri düzenlemek ve zaman yönetimi yapabilmek için ihtiyaç duymaları doğrultusunda ortaya çıkmış ve geliştirilmiş bir sistemdir. Daha sonra bu bileğe takılan hale getirilmiş ve her zaman yanımızda bulundurabileceğimiz kol saatleri üretilmeye başlanmıştır. İşte bu saatler arasında da 1905 yılından bu yana saat üretimi yapan Rolex saat firması da yer almaktadır ve ilerleyen zamanlarda da kol saati üretimi yaparak sektörde farkını ortaya çıkarmıştır.

Rolex Saatleri Hakkında

Rolex firması uzun zamandır saat üretimi yapmaktadır. Kurucusu olan Hans Wilsdorf her zaman saatin bileğe takılan halini hayal etmişti ve daha sonra da kol saati üretildikten sonra Rolex firması da kol saati üretmeye başladı. İlk başta Londra’ da kurulmuş olan bu şirket daha sonra 1920 yılında Cenevre’ ye taşındı ve marka tescillendi.

RolexYacht – Master Lacivert Bezel

Rolex marka saatlerden olan Rolex Yacht Master Lacivert Bezel model saat, oldukça şık bir tasarıma sahiptir. Saat kordonu çelikten üretilmiş ve gümüş renge sahiptir. Ayrıca oldukça kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu saat elbette ki Rolex’ in yıllardır sahip olduğu ustalık sonucu harika bir mekanizma ve işleyişe sahiptir. Saatin kasası yuvarlak olarak tasarlanmış ve bu kasanın çapı ise 40 mm’ dir.

Rolex Yacht Master Lacivert Bezel model olan saat otomatik mekanizmaya sahip bir saat olup, üzerinde takvim de bulunmaktadır. Ayrıca A+++ sınıfı olup tartışılmaz bir kaliteye ve tasarıma sahiptir. Üzerinde ki yüzey ise kırılmalara ve çizilmelere karşı oldukça dayanıklı olup birinci sınıf çizilmez mineral kristal cam yüzeyden yapılmıştır.

Bu saat erkekler için tasarlanmış şıklıklarını tamamlayacak ve her ihtiyaçları olduğunda onların yanında bulunacak bir saattir. Bu saat ile artık sadece zaman yönetiminiz değil tarzınız da oldukça iddialı olacak. Çünkü erkekler için özel olarak üretilmiş bu tasarım ile kalitenizi ortaya koyacaksınız.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir