Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Michael Kors Saatlerin Tasarımı Hakkında Bilgi

Michael Kors

Michael Kors markası, 1959 yılında New York doğumlu olan Amerikalı moda tasarımcısı kendi adını verdiği markasıyla kendisinden söz ettirmeyi başarmıştır. Farklı bir tasarım çizgilerini ortaya koymasıyla çocuk yaşlarından itibaren kendisinde bulunan ilhamı ortaya koymuştur. Annesinin kendisi 5 yaşındayken başka birisiyle evlenmesi için yapılan gelinliğin modelini beğenmemesiyle tasarımını değiştirerek bambaşka bir tasarım ortaya koyması annesinin yeteneklerimi anlamasına ve desteklemesini sağlamıştır bu olay üzerine Michael Kors’u moda okuluna göndermiştir.

Michael Kors Markasının Tasarımları

Michael Kors markasının ilk atılımını okuldayken çıkardığı markası için ilk kadın koleksiyonuyla kendisinden söz ettirmeyi başarmıştır. Başlarda kariyerine Fransız moda evi olan Celine markasıyla başlamış ve başarılarıyla kendisini duyurmuş ve kendi markasının tasarımlarını genişleterek Michael Kors markasını 2002 yılında kurmuştur. Bu markanın ilk koleksiyonu erkek koleksiyonu çıkartmasıyla dünyada kendini duyurmaya daha çok başlamıştır. Başarı dolu markanın birçok ünlü tarafından tercih edilmesiyle de marka göz önünde olmaktadır. Markanın tasarımları arasında kıyafetlerin ve çantaların yanı sıra saatleriyle de en dikkat çekici modellerini ortaya koymaktadır.

Michael Kors Saatlerinin Tasarımı

Saat sektöründe kendisinden emin adımlarla ilerlemesi ve tasarımlarının saat modellerinde de taşıyarak hem erkek hem de bayan modellerinde her sezonunda şıklık ve prestijli saatlerini ön plana koymuştur. Michael Kors markası saat kullanmanın amacını daha iyi bir aksesuar olması için yaratıcılık ve estetikle modern çizgileri bir arada tutarak her sezonuna farklı dizayn katmaktadır. Bütün saat modellerinde en küçük detaya kadar usta bir işçilik tasarımı sergilenmektedir. Michael Kors saatleri konusunda da iddialı olmaya başlamıştır. Işıltılı saatlerinin herkese uygun tarz ve tasarım olarak ortaya koymasıyla söz ettirmektedir.

Michael Kors Saat Modelleri

Michael Kors saat modellerinde kaliteli, modaya ve trende uygun olmasının yanı sıra farklı ülkelerin tasarım detaylarını da saatlerinde birleştirmektedir. Klasik saat modellerinde çarpıcı bir şıklıkla tasarımlarının yapılmasında spor ve modern saatlerinde yer alması ile erkek ve bayan saatlerinde şıklığın ön planda olması sağlamıştır. Saat modelleri arasında spor, klasik, şık, göz alıcı ve uyumlu tasarım modelleriyle de rengârenk bir koleksiyonda seçim sizlere bırakılır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir