Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Maurice Lacroix

Maurice Lacroix

Dymo farklı tasarımları ile isminden söz ettirmeyi Başaran ünlü saat markası Maurice Lacroix,  İsviçre saatlerinin kalitesi ile saat tutkunlarının karşısına oldukça farklı modelleri ile öne çıkan ve modern Çizgileri ile geleneksel detaylarını bi rarada tasarlanmış olduğu ve Zarafetle gösterişin, şıklık ve teknolojinin bir araya geldiği saat modellerinin üreticisidir

Kadınlar erkeklerin kıyafetlerini tamamlayan en önemli aksesuarlar arasında yer alan saatler estetik ve ince detaylardan hoşlanan insanların oldukça dikkatini çekmektedir.

Farklı Tasarımlar İle Dikkat Çeken Marka

Genelde sert malzemelerin tercih edilmiş olduğu  saatin çark kısımları Maurice Lacrıix  markasında silikon kullanılarak yapılmıştır. Her saat Usta bir işçinin elinden son derece özverili bir şekilde geçer ve her saat müşterisine özeldir.

Diğer saat markalarından farklı olarak kare ve dişli çark modelleri ile göz doldurmaktadır. Daha çok saat markaları arasındaki farklı dizaynları ile adından söz ettirmektedir.

Her Saat Kişiye Özel Dizayn

Saatler el işi oldukları için bir saat sersinde yer alan saatlerin hiçbiri diğerinin aynısı değildir. Bu özelliği ile kişiye özel dizayn edildiklerinin söylenmesi yanlış olmayacaktır. Mükemmel tasarımlarının her biri usta işçiler tarafından yapılmaktadır. İsviçreli saat markası dünyanın her köşesinde saat severler tarafından beğeni ile satın alınmaktadır.

Maurice Lacroix

Saat sektöründe önemli olan saat mekanizmasının hassaslığı ve dayanıklı olmasıdır. Yine de saat severler için önemli olan diğer noktalar arasında saatin farklı dizaynı ve kaliteli detayların yer alması da büyük ölçüde önemlidir. Maurice Lacroix saatleri de müşterinin bu arzularını hakkıyla yerine getirmektedir. Ayrıca serileri aralarında Yeni tasarımlar henüz piyasaya çıkmadan ilgi ile bekler ve tanıtımdan sonra sınırlı sayıda üretilen saatler saat severler tarafından satın alınırlar. Marurice Lacroix saatleri geleneksel çizgiler ile modern çizgilerin bir araya geldiği modeller tasarlamaktadır. Mükemmel konusunda zirvedeki diğer saat modelleri ile bir yarış halinde olan Maurice Lacroix kol saati modelleri geleneksel saatleri teknolojik gelişimlerle buluşturarak, klasik saat seven müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Özellikle çalışan kadınların tercihi olan saatler dinamik ve zarafetin bir araya geldiği modelleri en şık şekilde tasarlamıştır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir