Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Maurice Lacroix Lüks Tasarımlar

Maurice Lacroix

Saat sektöründe İsviçre markalı saatlerin piyasada değeri en yüksek olan modellerden olmasıyla beraber Maurice Lacroix markası, saat konusundaki iddiasıyla karşınızda yer almaktadır. Lüks saat konusunda en iyi materyalleri kullanarak ve tasarımındaki göz alıcı farklılıkları sizlerle buluşturmaktadır.

Maurice Lacroix Tarihçesi

İsviçre saat markalarından biri olan Maurice Lacroix, 1990’li yılların başından itibaren kurulması ve genç bir sat markası olmasının da yanında tasarımlarıyla dikkat çeken bir marka olmaktadır. Özellikle kendi üretimini yaptığı saat materyallerinden, kayış yapımının da ek olarak yararlanması bu marka için oldukça farklılık yaratan bir marka olması ve bu sektörde, yolunda ilerlemesini sağlamıştır.

Maurice Lacroix Tasarımı

Çoğu saat markası tasarımları konusunda her zaman ön planda olarak kendilerinden söz ettirse de Maurice Lacroix saat markası hem farklı dizayn, hem de siyah ve gümüş renk ağırlıklı olarak piyasaya sürdüğü bütün saat modellerinde mekanizma olarak da kendisinden emin adımlarla söz ettirmeyi başarmıştır. Maurice Lacroix saat modellerinde tasarım olarak oval ve köşeli kasa tipini tercih etmektedir. Saatlerinde özellikle dış görünüşe verilen önemle beraber saat içinde kullanılan bütün materyal parçalarının, mekanik olarak el işliğiyle büyük bir ustalıkla sizlerle buluşturmaktadır.

Maurice Lacroix Erkek Saat Modelleri

Saatin, stil konusunda vazgeçilmez bir aksesuar olduğunu düşünen erkeklerin Maurice Lacroix markasının saatlerini inceleyerek, saat kavramında ortaya atılan farklılığı daha iyi bir şekilde görebilirler. Maurice Lacroix üst kesim insanların saat konusundaki vazgeçilmezliğini bilmesiyle lüks bir marka olmaktadır. Erkeklerin dikkatini çekebilecek olan bütün saat modellerinde bazı mekanik parçaları saatlerinde göstermeyi tercih etmiştir. Son yıllarda daha çok rağbet gören bu markanın saatleri siyah, gümüş ve lacivert rengin farklı şekillerde tasarımıyla karşınıza çıkmaktadır.

Klasik ve spor tarzın direk uyum sağlayabileceği ve kayışlarındaki derinin en iyisi olmasıyla da fiyatının neden pahalı olduğunu anlaşılmaktadır.  Hem sade, şık hem de gösterişli ve karmaşık saat materyallerinin gözükmesini sağlayan bu markanın saatlerinde öncelikli olarak performansını ve sağlamlığını göstermeyi tercih ederek daha iyi bir saat markası olma yolunda ilerlemeyi başarmaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir