Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

INVİCTA

Invicta markası saat üreticileri kısmında nerdeyse en iyi İsviçre saat tasarımcıları arasında yer almaktadır. 1837 yılında RaphaelPicard tarafından kurulmuştur. İsviçreli olan ailenin saat sektöründe mekanik saatleri üreterek kendisini geliştirmiştir. Ancak 1991 yılında Amerika tarafından satın alınarak farklı tasarımcıları ve sahibiyle bambaşka bir Invicta ortaya çıkmıştır. Girişimleri konusunda da kendisinden medya da çok fazla söz ettiren bir marka olan Invicta özellikle hayırseverlikle dikkat çekmeyi de başarmaktadır.

Invicta Markası Tasarımları

Saat devlerinden biri olmasının yanı sıra İsviçre’de yer alan saat markalarıyla büyük bir yarış içerisindedir. Günümüze kadar gelen kendine özgü çizgileri asla taşırmadan devam ettirmiştir. Özellikle modern zamana ayak uydurarak kendi tarzında karmaşık saat modellerini piyasaya sürerek farklılık yaratmayı başarmıştır. Saatlerin şık ve kaliteli aksesuar olmasının dışında Invicta markası klasik ve zarif modellerinin dışında spor tarzıyla da ilgi çekmiş; saatin özelliklerini ve teknik malzemelerini daha iyi geliştirerek el işliğindeki ustalığı konuşturmayı başarmışlardır.

Invicta Saat Modelleri

Invicta saat modelleri içinde yer alan materyaller olarak kullandıkları bütün malzemeleri kendi fabrikasında üreten bir saat firmasıdır. Modellerinde her zaman kendine özgü bir modern çizgiyi koruması ve zamana ayak uydurmasıyla diğer rakiplerine büyük ölçüde farklılık ortaya çıkararak yarışmaktadır. Bayan saatlerinde özellikle oval ve köşeli kasa tipi tercih edilmiştir. Renk konusunda ise sezon modelleri her zaman moda olan renklerin tasarımlarıyla birlikte harika saatlerin farklılığı ortaya konmuştur.

Invicta Replika Saat Modelleri

Saat modelleri arasında en çok dikkati çeken Invicta erkek saat modelleri, modern ve klasik çizgisini koruyarak tasarım olarak saatlerinin göstergelerinde sayı kullanımının olmaması ile dikkat çeker. Bazı erkek saat modellerinde yer alan 4 ve 8 sayısını yaparak geri kalan rakamları yazmamayı tercih eden bir marka olmaktadır. Son yılların modası olan ve her markanın kendi karmaşık saat tasarımlarıyla ortaya çıkan modellerde Invicta saat firması da kendi saat tasarımını cam içinde alan mekanizmayı daha karmaşık göstererek iç mekanik dizaynı ortaya koymuştur. Gösterilen dizayn da saatin nasıl çalıştığını ve yer alan hareketlerin ortaya koyan farklı bir tasarımla karşınızdadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir