Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

ARNOLD & SON Constant Force Tourbillon İle Daha Güçlü Görünüm Ve Farklı Tarz

ARNOLD & SON Farkı

Arnold&Son, patentli ve oldukça güçlü bir mekanizmaya sahip, gerçek atımlı saniyelere, 60 saniyelik tourbilion’a sahip Constant Force Tourbillon modeli ile hassas kronometreleri bir adım daha ileriye taşımak isteyenlere kapılarını açıyor.
Constant Force Tourbillon, simetrik bir mekanizma yapısına sahip. Arnold&Son tarihindeki denizcilik kronometrelerine atıfta bulunuyor.
Kadranın alt kısmında bulunan tourbillion’a en ideal düzeyde güç sağlaması için yerleştirilen üstteki iki zemberek ve sabit mekanizma ilk bakışta hemen göze çarpıyor.

Güç düzeyini ideal seviyede tutmak isteyen Arnold&Son işe yeni zemberekten başlamış. Kurma momenti açısından ciddi bir fark yaşanmasına neden olan tek zemberek yerine Constant Force Tourbillon’ da kadran kısmında saat 10.30 ve 1.30’da konumlandırılmış iki simetrik tulumba konumlandırılmış. Böylece saatin tamamen kurulmuş ve neredeyse boş halde bulunan güç seviyesi arasındaki momentum farkı ortadan kaldırılmış.

Zembereklerden ilki tek başına dişli takımını çalıştırıyor. İkinci zemberek ise optimal düzeyin altına düşüldüğünde devreye giriyor. Güç böylelikle maksimum dereceye kadar çıkabiliyor.
18 ayar kırmızı altın bir kasa ile sunulan Constant Force Tourbillon’dan yalnızca 28 tane üretildi. Yansıma önleyici safir cama sahip modelin kasa çapı ise 46 mm.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir