Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

A. Lange ve Söhne Grand Lange 1 Lumen Saat Modelinin İddalı Girişi

A. Lange ve Söhne

Geçtiğimiz sene 22. SIHH sergiliğinde, ziyaretçilerine ikonik bir model olarak sahne alan Lange 1’in oldukça büyük maketi ile karşılayan A. Lange&Söhne markası bu yıl o model üzerinde sürpriz değişikliklere imza attı. Geçen senede ki  modele göre daha farklı ve çok daha modern bir dizayn sergilemeyi planlayan A. Lange&Söhne markası Grand Lange 1 Lumen modelinde kadran üzerinde safir kristal kullanmış.

Fuar süresince herkesin en çok dikkatini çeken ve inceleyebilmeleri için en çok zaman harcayacakları saat şüphesiz Grand Lange 1 Lumen modeli olacak. Çünkü kadranda kullanılan Safir kristalleri sayesinde markanın fabrika alameti olarak nam salmış disk’in üzerinde büyük tarihler rahatlıkla görülebiliyor. Ayrıca A. Lange&Söhne firması bu modelden sadece 200 tane tasarlayarak oldukça büyük kitleler yerine daha küçük kitlelere hitap ederek saatin piyasa değerini arttırmanın peşinde.

Lange&Sohnefirması çok başarılı olarak gördüğü önceki modelde yaptığı değişiklikler ile önümüzdeki sene için bu modelinde çok iddialı olacağını iddia ediyor. Kullanıldığı aksesuara ayrı bir görünüm kazandıran tasarımda ilk dikkat çeken özellik yarı şeffaf safir kristallerin kullanılmış olması. Ayrıca saatin mekanizmasında L095.2 kalibre yer alıyor ve kalınlığı ise 4.7 milimetre. Bu modelde sadece 1 adet yay tamburu bulunmasına rağmen bu model de, 72 saat gibi uzun bir süre güç rezervesi sağlanabiliyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir