Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Zenith HERITAGE PILOT TON-UP SAATLER

Zenith Pilot

Erkeğin en güzel aksesuarı olan kol saati, son yıllarda firmaların bizlere sunduğu modeller ile daha bir farklı noktaya geldi. Giyimine kuşamına özen gösteren erkekler için sadece zamanı değil, tarzı ve karakteri de yansıtan kol saatleri, Zenith Replika Saat farkıyla şimdi daha göz alıcı!

Klasik modellerden vazgeçmeyenler için ideal olan Zenith Pilot modeli, en ideal saatler arasında yerini alıyor. Kahverengi kayışı ile ciddi ve klasik duran bu model, kolunuzdaki kalite ağırlığı ile görenleri kendine hayran bırakacak.

Zenith Marka Kol Saati

Erkekler için kol saati dendiğinde, birçok kıstas bulunur. Tarz, renk, model, özellik ve hatta yazı karakterleri bile, ilk intiba için hayati önem taşır. Bunun farkında olan Zenith, modelleriyle her kesime hitap etmeyi seven markalardandır. Ciddi iş adamlarından, sokakta dans eden gençlere kadar geniş kitleye sahip olan marka, müşterilerine sunduğu çeşit yelpazesiyle de bunun hakkını sonuna kadar veriyor.

Ürünlerinde her zaman kaliteyi ve tasarımı aynı kareye sığdırmayı başaran marka, hem göz alıcı hem de uzun ömürlü kol saatleriyle de nam salmış durumda. Erkek kol saatlerindeki tasarımsal farklılıkları ile birçok erkeğin kolunda gördüğümüz Zenith marka kol saatleri, geçen zaman içerisinde, kendini tekrar etmeyen ve yeni modelleriyle müşterilerini mutlu eden ender markalardan.

Zenith Pilot

44 mm kasa çapı ile gösterişli olan Zenith Heritage Pilot ton-up modeli, yeşil deri kayışıyla da en göze çarpan modeller arasında. Klasik ve şık kol saati arayan erkekler için ideal ürünlerden biri olan bu model, mineral çizilmez kristal camıyla da göz dolduruyor.

Eskiden erkeklerin kol saatlerinde en can sıkan cam çizilmeleri, yeni teknoloji çizilmez camlarla çözen firmalardan biri olan Zenith, uzun ömürlü kaliteli replika saat modelleri ile müşterilerini her zaman ki gibi mutlu etmeye devam ediyor.

Siz değerli müşterilerimiz için kendi stüdyolarımızda çekmiş olduğumuz ürün fotoğrafları ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Sitemizde özel indirimlerin de yer aldığı ürünlerden biri olan bu model, hem tarzınıza tarz katacak, hem de cebinizi yakmayacak modeller arasında..

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir