Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Versace Saatler

Lüx ve zerafet kavramı çizgisini bozmadan, kaliteden ödün vermeden yoluna devam eden Versace her gecen gün yeni modellerle karşımıza cıkmakta.

1978 yılında piyasaya butik markası olarak giriş yapan versace, başarıları ve kalitesi ile dünya markaları arasında en prestijli markalardan biri olmayı başarmıstır. 1994 yılında saat sektörüne giriş yapmistir, ve adına yakısır kalitede saat üretimine başlamıstır.

Günümüz saat modası ve trendlerine hızla ayak uyduran versace her geçen gün yeni saat modelleri ile karsimiza cıkmaktatır. Lüks tasarimlari ile saat tutkunlarının gözdesi haline gelmistir.

Versace türkiye distribütörü Sabri Acarsoy’un yaptıgı acıklamaya göre versace saatler avrpada en cok türklerin tercih ettiğini acıklamıstır. Saatlerin en çok satıldıgı ülke türkiye oldugu icin tasarımcıların, türklerin fikirleri alınarak imalata başlandıgını söylenmektedir. İtalyada 10 kişik bir ekip tarafından tasarlanan saatler Donatella Versacenin onayi alındıktan sonra üretimine baslanıyor. Versace kalitesi ve şıklığı ile yoluna hızla devam etmekte.

Versace Saaler ve fiyatlari

Versace VRSC29G70D282S282 Erkek kol saati  4,830TL

Versace VRSCVQU020015 Bayan kol saati 4,455 TL

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir