Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Versace Kol Saati Modelleri

Versace

İtalya’nın Milano kentinde 1978 yılında kurulan  lüks Butik mağazası günümüzde dünyada mağazalar zincirinde ve parfüm, saat ve hemen hemen tüm lüks aksesuarların dizaynı ve üretimini  gerçekleştirmektedir. VersaceIlk saat üretimini 1994 yılında erçekleştirilmiş ve saatini İsviçre’de üretmiştir.

Saatlerinde daha renkli detaylara yer veren Versace kol saatleri, Lüks kavramını her ürününde ve her detayında görmeniz mümkündür. Kalitesinden taviz  vermeyen İtalyan markası,  lütfen hemen hemen herkes için göz kamaştırıcı saat dizaynları ile saat tutkunlarının dikkatini ve beğenisini üstüne toplaması uzun sürmemiştir. Versace saatleri,  genel anlamda gösterişli ve şık bir görünüşe sahiptir.  İnce ve zarif kordonları bulunan kol saatlerinde göze çarpan detaylar kadın ve erkekler için farklı modelleri bir araya getirecek detayları içinde barındırmasıdır.

Versace Kol Saati Modelleri

Günlük hayatta kullanım için uygun olan kol saatleri özel günlerde de şık tasarımıyla göz doldurmaya devam eder. Özellikle günün her anını gösterişle buluşturmak ve dikkat çekmek isteyen bayanların tercih ettiği kol saatleri arasında yer almaktadır.

Versace Renkleri Lüks İle Buluşturur

Altın sarısı, siyah ve Gümüş rengin başında mor, pembe, Turkuaz  ve sarı gibi birçok farklı rengin bir arada kullanıldığı oldukça renkli saat modelleri üretmektedir. tüm renkleri lüks ile bir araya getiren Vercase  kol saatleri birinci kalite malzemeden üretildiği için uzun yıllar kullanıma uygundur.

Kol Saatleri Hakkında

Özellikle deri kayıtlarının tercih edildiği kol saatleri yaz aylarında mümkün olduğu kadar dikkatli kullanılmalıdır.  Çünkü Bedeli kayışlar Burnumuzun terlemesi ile şekil değiştirebilir rengine formalar meydana gelebilir Bu nedenle yaz aylarında Deri kayışların kullanımı sırasında kolumuz terler ise mutlaka kurulamamız gerekmektedir. Deri kayışlı kol saatimiz de dinlendirerek kullanmak saatinizin ömrünü uzatır.  Ayrıca kol saatlerinin pillerini bitmeden değiştirmek bir  pillerin kol saatinin içine akmasını engeller. Klasik saatlerin yanı sıra renkli Bohem tarzı kol saatlerinin de yer bulduğu bu stilde her renk saat bulmanız mümkündür. Saatlerin renkleri ve farklı dizaynları ile hoşunuza gidecek bir saat bulamamanız imkânsızdır. Verace saatler hem kaliteli hem de çok şıklardır.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir