Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Üst Düzey Gelişimi İle Richard Mille Saat

Richard Mille

Kişiye özel tasarım yapmak modada haute cauture üretim olarak bilinir. Yapılan tek örnektir. Saatler için aynı şey Richard Mille imzası için geçerli. Gizli milyarderlerin saati olarak bilinen ürünler onun adını taşıyor.  Kullananlar saati takmıyorlar, daha çok yürüyen saat olarak adlandırılıyorlar. Ünlü sporcular meraklılar arasında.

Richard Mille bir yılda sadece 3000 saat üretiyor. Ve her ürettiği saat için yaklaşık 1000 saat harcadığı belirlenmiş. Saatlerin kasa bölümlerinde mikro kablolar kullandığı anlatılanlar arasında. Belli seriler çıkardığı zamanda sadece 10 adet yapılıyor.

Fiyatlar Dikkat Çekiyor

Richard Mille özel seri kol saatleri daha satışa sunulmadan tükeniyor, gizli milyarderler koleksiyonlarına katmak için bekliyorlar. Örneğin RM 056 Safir serisi 746.000 euro gibi bir fiyat taşımasına rağmen hemen tükenmesi ile gazetelere haber olmuştu. Üstelik sadece 5 adet üretilmişti. Yani bu marka, saatlerin Ferrari’si olarak adlandırılabilir.

Richard Mille İsviçre’li bir saat tasarımcısı ama büyükbabasının İzmir levantenlerinden olduğu biliniyor. Bu ünlü imzanın Türkiye ile böyle bir bağı var.

Replika Ürünler

Dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun insanların markalı ürün kullanma merakı apayrı bir sektör yarattı. Replika ürün olarak bilinen bu piyasada bütün markalar, özellikle kol saatleri orijinal ürünün tıpatıp benzeri olarak üretilebiliyor. Bu bir yerde kopyası çıkarılan ürüne saygı göstermek, imzayı bozmamak demek. Böylece fiyatlar çok daha ulaşılabilir oluyor. Replika ürünler markayı çok daha yaygın hale getiriyor.

İsviçre’nin bu ünlü saat markasının da replika ürünlerini kolayca bulabilirsiniz. İnternet üzerinden yapacağınız küçük bir araştırma size gereken fikirleri verecektir. Sonuçta gayet şık, uzun süre kullanabileceğiniz bir Richard Mille kol saati sahibi olabilirsiniz.

Sertifikalı Satışlar

Aynı şekilde ikinci el Richard Mille saatlerini de görebilirsiniz. Seramik, karbon veya titanyum kadran, çok açık pembeye yakın kırmızı altın kasa çerçeveli veya metal renkli, erkeklere veya bayanlara göre yapılmış, bazısı hiç kullanılmamış ikinci el Richard Mille saatler, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, sertifikaları ile beraber satışa sunuluyor. Size de sertifikaları ile beraber gönderilecekler. Üstten ve alttan düz, yanlara doğru hafif genişleyen, klasik tasarımıyla Richard Mille saatleri Türkiye’de de meraklılarını bekliyor.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir