Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Su Geçirmezliği Ve Güçlü Kasası İle Lo Scienziato-Luminor 1950 Tourbillon Gmt Ceramica

LO SCİENZİATO-LUMİNOR 1950

 Officine Luminor Panerai, bilim dünyasına birçok katkıda bulunan Galilei’ye saygı kapsamında yeni bir model tasarımı yaptı. Uzun bir yaşam süren bu bilim adamının yaptığı çalışmalara ve bilim dünyasına katkılara istinaden oluşturulan Lo Scienziato-Luminor 1950 Tourbillon GMT Ceramica saat modeli, mekanik saatin kaşifi olarak bilinen Galileo’ya saygı için ortaya çıkarılan bir model olarak görülmektedir.

Neuchâtel atölyelerinde yaşam bulan ve hayranları ile buluşan Lo Scienziato-Luminor 1950 Tourbillon GMT Ceramica, hem teknik açıdan kusursuzluğu hem de saat severlere muhteşem bir görsellik sunması açısından olduğu kadar; ince detayları, safir camı, harika işçiliği ve teknolojik gelişmeler ışığında tasarlanmış mekanizması ile de koleksiyonların popüler parçalarından birisi olacak gibi görünüyor.

Platinle, tulumbalarla iskeletleştirilmiş saatte tüm mekanizma gözler önüne serilmiş. Siyah kasaya uyumlu kahverengi kordon güzel bir uyum oluşturmuş. 277 parçadan oluşan kalibresi, muhteşem dizaynıyla Tourbillon kafesi, altı günlük güç rezervine imkân veren üç tane tulumbası ile birlikte gece ve gündüz göstergeli zaman dilimi fonksiyonuna da yer verilmiştir.

Bu satin bir diğer özelliği ise su geçirmezlik olarak biliyor. Adeta tam donanımlı olan bu saat, tam 100 metre derinlikte bile sağlamlığını kaybetmemiştir ve kendisini kanıtlamıştır. Lo Scienziato-Luminor 1950 Tourbillon GMT Ceramica, işlenmemiş doğal görünümlü kayışı, çelik tokası ile birlikte özel tasarlanmış bir kutuda alıcıları ile buluşmaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir