Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

SHH’nin En Gözde Saati Jaeger-Le Coultre Ultra Thin Grande Reverso Chocolate

Jaeger-LeCoultre

2014’te SHH’de tanıtıma çıkmış olan Jaeger-LeCoultre imzalı saatlerin ortak özelliği, usta ellerden çıkan, mükemmel bir kalite ve olabildiğine farklı tasarımlarıyla herkesin ilgisini çeken bir cazibesi var. İşte Ultra Thin Chocolate serisi de tamamen bu özellikler ile donatılmış harika bir tasarım olarak bilinmektedir.

Daha önce Grand Reverso Rouge ve Grand Reverse modellerini çıkaran ve artık adı ile özdeşleşmiş olan Reverso saat modelerine imza atan Jaeger-LeCoultre, SHH fuarında yeni üyeleri Ultra Thin Chocolate’I saat severlere tanıtıyor. Reverso her zaman var olan yıllar içerisinde yeni komplikasyonlarla zenginleştirilen bir model. Şimdi yeni versiyonu olan Chocolate ise pembe altından üretilen çikolata kadranlı saati kullananları oldukça güzel ve şık bir tasarım olarak görünmektedir.

Geçmişten bu güne kadar tarih içindeki tasarımlara bağlı kalınarak hazırlanan; fakat bu çizgilerin modern dokunuşlarla şekillenmesi ile oluşan 1931 Ultra Thin Grande Reverso Chocolate modeli, Art Deco tarzını yansıtıyor. Saatin tasarımında özellikle muhteşem çikolata tonlarındaki kadranı ve pembe altından üretilen kasası ile orijinal versiyonların, yeni trendlerle zekice kombinlenmesi ile oluşturulmuş. Oldukça sade bir şıklığa sahip olan saat, hançer şeklindeki yelkovan ve akrebi, 12 dışındaki tüm rakamların batın şeklinde indekslerle gösterilmesi, saniye gösterges enteresan inceliği ve zarifliği mükemmel ve tabii bunların yanında REVERSO yazısı ile muhteşem bir uyum oluşturmuş.

Jaeger-LeCoultre markasının kalitesini, dayanıklığı ve sağlamlığını yansıtan model, ince yapısı ve bileği tamamen saran formu ile 2014 yılını en gözde saatleri arasında gösterilmiştir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir