Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Seven Friday SF M-2-1 Pilli Mekanizma

Replika Erkek Kol Saatleri

Kol saatleri, ilk başlarda, zamanı bilmek amacıyla yapılmış olsa da, günümüzde hem erkek hem de kadınlar tarafından kullanılan aksesuarlar haline gelmiştir. Her yıl, teknoloji gelişmiş, modada yeni akımlar ortaya çıkmıştır. Elbette ki tüm bu değişmeler, saatlere de yansımıştır. Birbirinden farklı, binlerce saat modeli bulunmaktadır. Herkesin tarzına uygun modeller mevcuttur.

Replika erkek kol saatleri, tüm erkeklerin, güzel, şık ve kaliteli saatler kullanabilmesi için üretilmektedir. Bu alanda, faaliyet gösteren birçok firma bulunmaktadır. Aradığınız tüm replika saat modellerine, Repigosaat üzerinden ulaşabilmeniz mümkündür.

Sevenfriday Saatleri

Sevenfriday, replika saat üretimi ile ilgilenen başarılı bir firmadır. Ürettiği sıra dışı modellerle, son derece dikkat çekmektedir. Bu modeller, ilginç olmakla birlikte, oldukça şık bir görünüme sahiptir. Sevenfriday saatleri, erkeklerin büyük bir bölümü tarafından, beğenilerek kullanılmaktadır. Markanın en güzel saatlerine, en uygun fiyatlarla sahip olmak isterseniz, Repigo. net’i ziyaret edebilirsiniz.

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saat

Sevenfriday markasının, SF M2 isimli serisindeki saatler, birbirilerine fazlasıyla benzemektedir. Hemen hemen tüm ürünlerde, ekran tasarımı aynıdır. Marka, genellikle deri kordon kullanmayı tercih etmektedir. Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saat için de yine, siyah deri kordon tercih edilmiştir.

A kalite replika olan bu ürün için, Japon pilli mekanizma kullanılmıştır. Kasa çapı 47*47,6 mm büyüklüğünde olan modelin, üzeri çizilmez kristal cam ile kaplanmıştır. Oldukça kaliteli olduğu söylenen bu ürün, bir yıl garantilidir. Sevenfriday SF M2 serisi pilli mekanizma adı ile geçen saat, serinin diğer ürünlerinde olduğu gibi, şık tasarımı ile dikkat çekmektedir. Saatin çerçevesi ve kordonu için siyah, ekranı içinse koyu bir lacivert tonu kullanılmıştır.

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saat Satın Alabilirsiniz

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saat satın almak için, Repigosaat.com isimli internet adresinden faydalanabilirsiniz. Ürün, bu adreste, 450 TL ile satışa sunulmuştur. Üstelik kargo tamamen ücretsizdir. Kapıda nakit ödeme ve havale ile ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Kısacası, repigo. net adresi üzerinden güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir