Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Seven Friday Saatler

Erkek Replika Saat Modelleri

Kol saatleri, erkekler, kadınlar ve hatta çocuklar tarafından kullanılan, şık kol aksesuarlarıdır. Erkeklerin büyük bir bölümü, özel günlerde de, günlük hayatta da severek saat kullanmaktadır. Öyle ki, erkekler için olmazsa olmaz haline gelmiştir. Saat fiyatları yelpazesi ise son derece geniştir. Ancak, bazen saat fiyatları, bütçeleri bayağı zorlamaktadır. Replika saatler ise, herkesin, kaliteli ve şık saatler kullanabilmesi için, satıştadır.

Erkek replika saat modelleri arıyorsanız, Repigosaat.com internet adresine bir göz atabilirsiniz. Böylelikle, bütçenizi aşmayacak ancak hoşunuza gidecek, güzel modeller bulabilirsiniz. Erkek saat modelleri oldukça fazladır ve hemen hemen herkesin zevkine hitap edebilen saat modelleri vardır. Birbirinden farklı, sıra dışı modeller için Repigo. net’i ziyaret edebilirsiniz.

Sevenfriday Saatleri

Sevenfriday, replika saat üretimi ile ilgilenen başarılı bir markadır. İlginç ve aynı zamanda şık tasarımları ile oldukça beğenilmektedir. Sevenfriday saatleri, birçok erkek tarafından kullanılmaktadır. Marka, bu alanda, adından sıkça söz ettirmektedir. Sıra dışı modelleriyle dikkat çekmektedir. Ayrıca, markanın ürettiği saatlerin, fazlasıyla kaliteli olduğu söylenmektedir.

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saat

Sevenfriday markasına ait Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saat, Repigo.net üzerinde satıştadır. Modelin, gerçekten de çok şık bir tasarıma sahip olduğu görülmektedir. A kalite olan bu ürün için, Japon pilli mekanizma tercih edilmiştir. Ekranın üzeri ise, çizilmez kristal cam ile kaplanmıştır. Kasası, 47 * 47,6 mm çapındadır. Kordon içinse, deri kullanılmıştır. Kordonu siyah, çerçevesi ise gümüşi renklerdedir. Markanın, serideki diğer ürünlerde olduğu gibi, bu modelde de oldukça ilgi çekici bir tasarım yaptığı görülmektedir. Sonuç ise gayet başarılıdır.

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saati Satın Alabilirsiniz

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma isimli bu saati, Repigosaat.com üzerinden anında satın alabilmeniz mümkündür. Ürününün, normal fiyatı 600 TL olmasına karşın, Repigo’da %25 indirimle, 450 TL’den satışa sunulmuştur. Dilerseniz, hemen şimdi sipariş verebilirsiniz. Yaptığınız tüm alışverişlerde, kargo ücretleri, Repigo tarafından karşılanmaktadır. Üstelik kapıda nakit ödeme ve havale ile ödeme seçenekleri de bulunmaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir