Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Seven Friday M2 Serisi

Replika Erkek Saat Modelleri

Erkeklere en çok yakışan aksesuarlar olan saatlerin, yüzlerce modeli bulunmaktadır. Saatler, hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanılmaktadır. Saat fiyatları içinse, kesin bir şey söylenememektedir. Bazı saatlerin fiyatları bütçeleri aşırı derecede zorlamaktadır. Bu noktada, replika saatler devreye girmektedir.

Repigo.net internet adresinde, aradığınız tüm replika erkek saat modelleri bulunmaktadır. Birbirinden farklı, sıra dışı saatler satışa sunulmaktadır. Her tarza hitap edebilen, harika saatler, sizleri beklemektedir.

Sevenfriday Saatleri

Sevenfriday, replika saat dünyasında, adı en çok bilinen markalar arasındadır. İlginç ancak aynı zamanda şık tasarıma sahip olan saatleri ile dikkat çekmektedir. Erkeklerin birçok Sevenfriday Saatleri severek kullanmaktadır. Sevenfriday, saatlerinde, genellikle deri ve silikon kordon kullanmaktadır. Ekran ise, alışılmışın dışındadır. Her erkeğin, dikkatini çekecek türdeki saatleri, Repigo.net üzerinden satışa sunulmuştur.

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saat

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saat, oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahiptir. A kalite replika olan bu ürün, 1 yıl garantilidir. Üzeri için mineral çizilmez kristal cam kullanılmıştır. Kasa çapı ise 47*47,6 mm büyüklüğündedir. Japon pilli mekanizmaya sahip olan bu saat için siyah deri kordon tercih edilmiştir. Ekranının, yuvarlak ile kare arasında kalan, hoş bir şekilde olduğu görülmektedir. Sonuç ise, gayet başarılıdır. Bu model, özellikle son yıllarda, en çok beğenilen saat modelleri arasındadır.

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma Saat Satın Alabilirsiniz

Sevenfriday SF M2 Serisi Pilli Mekanizma adlı saati, Repigo. Net üzerinden satın alabilmeniz mümkündür. Sipariş verdiğiniz takdirde, ürün en kısa zamanda size ulaştırılacaktır. Aslen, 600 TL tutarında olan bu saat, Repigo.net üzerinden, %25 indirimle, 450 TL olarak satışa sunulmuştur.

Repigo.net Nedir?

Repigo.net, replika saat satın alabileceğiniz bir internet sitesidir. En kaliteli replika saatleri, indirimle, uygun fiyatlarla satışa sunmaktadır. Dilerseniz, hemen sipariş verebilirsiniz. Site üzerinde, her ürün için birkaç adet fotoğraf bulunmaktadır. Siz, sipariş verdiğinizde de, aynen fotoğraftaki ürün teslim edilecektir. Anlamadığınız konular ya da sormak istedikleriniz için, whatsapp’tan bilgi alabilmeniz mümkündür.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir