Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Richard Mille RM053 Özel Tasarım

Richard Mille

Lüks saat piyasasında birçok önemli isim bulunuyor. Onların en önemli temsilcilerinden biri de Richard Mille. Marka en dikkat çekici saatlerinden biri olan Richard Mille RM053 Pablo Mac Donough’u tanıttı.

Polo sporunun başarılı isimlerinden Jaeger-LeCoultre uzun zamadır Rolex ile birlikte çalışıyordu.  Richard Mille de bu alanda kendisine yer açmaya kararlı görünüyor. Bunun için kendisi de ünlü bir Polo oyuncusu için saat tasarladı.

Arjantinli ünlü polo oyuncusu Pablo Mac Donoug için tasarlanan RM053, bilinen Richard Mille çizgilerine sahip. Ancak saat, titanyum ve titanyum karbür karışımı kasasıyla daha çok bir yüzücü ve dalgıç saatini andırıyor. Saatin kasa çapı 50 X 42.7 milimetre. Yine kasayla uyumlu bir açıda yer alan  kadranın sol tarafında saniye, sağ tarafında dakika ve saat göstergeleri bulunuyor.

RM053, bir polo müsabakasında oluşabilecek çarpma ve darbelere karşı dayanabilecek şekilde tasarlanmış. Yani özel olarak tasarlandığı kişinin özelliklerine uyacak nitelikte. Tasarım oldukça dayanıklı olacak şekilde dizayn edilmiş.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir