Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Raymond Weil Freelancer Otomatik Saat Modelini İnceliyoruz

Raymond Weil Freelancer

Şık tasarımı ve göz alıcı modeliyle Freelancer koleksiyonuna ait bir parça olan Raymond Weil Freelancer; siyah renginin asil duruşunu net bir şekilde gözler önüne seriyor. Son derece kullanışlı ve birçok özelliğe sahip olan bu saat modeli; lüks yaşamın, karizma, asalet ve gücün de temsilcisi konumunda.

Freelancer koleksiyonunun önemli bir modeli olan Raymond Weil Freelancer; 42 mm çapına sahip ve 10.2 mm inceliğinde bir saat olarak karşımıza çıkıyor. Bütünlüğünü siyahın asaleti ile sağlamayı başarmış olan bu model; siyah kadranı ve yine siyah kayışıyla muhteşem bir görünüm oluşturuyor. Aynı zamanda kayışının deri olması özelliği de saati daha cazip bir seçenek haline getiriyor. Açık balans özelliği de; saati adeta yaşamanıza ve onu hissetmenize olanak sağlıyor.

7.045 TL gibi bir fiyatı olan Raymond Weil Freelancer; 10 ATM’ye kadar su geçirmez özelliği ve çift kanatlı emniyet sistemiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Pembe altın indeksli olan bu model; erkeklerin daha karizmatik ve şık olabilmelerine de olanak sağlıyor..

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir