Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Perrelet Saatler

 

İsviçre’nin Neuchatel bölgesi her zaman için saatçiliğin merkezi olmuştur. 1770 yıllarından beri adı bilinen Perrelet de ünlü İsviçre saat markalarından biridir ve erkekler için ürettiği saatleri ile tanınır.

Saat bütün ünlü modacılar tarafından bir erkek için en güçlü aksesuar olarak tanımlanıyor. Karakterinizin göstergesi saatinizdir sözü sık sık moda dünyasında dile getiriliyor. Güç gösterisi, şıklık ve kibarlık gibi özelliklerin hepsi erkeklerin kol saatinde birleşiyor. Perrelet kol saati, özellikle Perrelet Turbine 007 sanki bu fikri cisimlendiriyor.

Kendinden Kurmalı Saatleri Tasarladı

1770’lerde adı duyulmaya başlayan Abraham Louis Perrelet bugün kendinden kurmalı saatlerin ilk yapıcısı olarak biliniyor. Günümüz teknolojisinde söylenmesi bile garip olan bu kavram kendi zamanında büyük bir teknolojik ilerleme olarak kabul edilmişti. Perrelet saat modelleri zamanla çok çok gelişti.

Güçlü Teknoloji ve Genç Çizgiler

Saatlerin iç mekanizması, nasıl çalıştığı her zaman merak edilen bir konu olmuştur. İç mekanizmanın bir kısmını veya tamamını gösteren modeller skeleton yani iskelet saat olarak bilinir. Perrelet modelleri arasında bulabilirsiniz. Ya da bir saat zamanı göstermekten başka bir olayın başlangıcını ve bitişini belirtebiliyorsa, aradaki süreyi de gösterebiliyorsa kronografik özellikli demektir ki Perrelet saatlerin modern tasarımlarının çoğu böyledir. Perrelet saat Türkiye’de güçlü teknolojisi ve genç çizgileri ile bilhassa yeni nesil tarafından sevilir. Özellikle Perrelet Turbine 007 modeli adı gibi sürekli hareketi çağrıştırır.

Erkek Kol Saatlerinin Şıklığı

Bugün replika ürün piyasasında Perrelet Replika Saat olarak kolayca bulunabilir. Lüks saat kavramını daha yaygın hale getiren replika saatlari güven içinde kullanabilirsiniz. Hepsi orijinal ürünün birebir aynısıdır. Klasik Perrelet saat tasarımına uygun olarak üretilmiş çelik kasalı, deri kordonlu, siyah kadranlı, kronograf bulunduran ve şeffaf arka kapaklı replika Perrelet kol saatleri bütün erkekleri şıklaştıracak. Ailedeki bütün orta yaş ve altı erkekler için de çok iyi bir hediye olabilir.

E-ticaretin size sağladığı kolaylıklardan faydalanabilir ve replika bir Perrelet kol saatini çok uygun fiyatlarla alabilirsiniz. Perrelet saat fiyatları böylelikle kolay ulaşılabilir hale gelmiş oluyor. Ünlü bir saat markası ile kendinize özgü bir tarz yakalayabilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir