Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Omega Saatlerin Bilinmeyen Tarihi

Omega

Omega saat 1842 yılında İsviçre’de Swatch Saat Grubu tarafından kurulmuştur. Elit insanlar için tasarımı yapılarak kurulan bu markanın saatleri özellikle adını Yunan alfabesinin son harfi olan Omega’dan almaktadır. İsviçre’de en iyi saat üreticileri olarak ilk 4’de yer almaktadır. Piyasa değeri yüksek saatler olmasıyla beraber sade ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken bir marka olmayı başarmıştır.

Omega Tasarımı

Tasarım olarak her zaman metal ve çelik kasayla beraber kayışında da bu detaylara önem vermiştir. Odak noktası tasarımlarında özellikle saatin içi ve kordonu olmuştur. Mekanik dizaynı açısından kendisinden emin olması ve tasarımlarının da buna eklenerek farklılık yarattığını kanıtlamıştır. Omega markası saatler konusunda her zaman ön planda ve en beğenilen olmak istemesiyle tasarımlarında modern, klasik ve spor tarzı da yansıtarak kendisini göstermektedir.

Omega Saat Modelleri

Saat üreticilerinin ve tasarımcılarının Omega saatleriyle ilgili yapılan hem sade hem de fark yaratan havasıyla ne kadar sağlam olduğunu bilmektedirler. Kol saatlerinde her zaman öncü olarak sağlamlığından ve performansından ödünıvermeden çalışmasıyla birde tasarım farkını da ortaya koyarak kol saatlerinde bambaşka bir çağır açmıştır. Hem bayan hem de erkek saat modellerinde daha çok tercih ettiği renk seçimleri beyaz, siyah, kahverengi ve gümüş renkleri ve tonlarıdır. Farklı renklerinde modellerinin yer almasıyla da vazgeçilmez bir marka olma yolunda ilerlemiştir. Her zaman modellerinde en kalite malzemeleri kullanmasının yanı sıra metal ve titanyumunda etkisini arttırmış ve yenilikçi tasarımlar ortaya koymak için çaba sarf etmektedir.

Omega Erkek Saat Modelleri

Saat konusunda kalitenin vazgeçilmez olduğunu iddia edenler için; Omega erkek saat modelleri en şık ve klasik olabilecek saat tasarımlarını yaparak kendisinden söz ettirmeyi beceren markalardan biri olmuştur. Erkek saat modellerinde daha çok çelik kordon ve kayış, kasa tipi ise yuvarlak olarak tasarlanmaktadır. Son yıllarda çıkardığı çoğu modelinde ek olarak silikon ve deri kayışla modaya iyi bir uyum sağlamıştır. Ancak Omega, saatlerinde ki vazgeçilmez tasarımı ile her zaman gözde olmayı başarmıştır. Erkekler için metal, çelik, titanyum gibi modeller her zaman daha dikkat çekici olması ve beğenilmesi sebebiyle tercih edilmiştir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir