Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Moda Ve Tasarıma Yakınlık Ve Uyumu İle Patek

Patek Philippe

Dünyaca ünlü İsviçre saat markalarından birisi olan Patek Philippe, 1851 yılında kurulmuştur. En prestijli saat markalarından biri olmasıyla beraber aile soyunun devam ettirdiği saat üreticilerinden birisidir. Patek Philippe, Cenevre’de ilk saat dükkanını kurmasıyla dikkatleri üstüne çekmiştir. Saatlerinde uyguladığı tasarımlarında sürekli takvim, kronograf, dakika tekrarlayıcı ve bölünmüş saniye koluyla zamanının en iyi saatlerini yaparak kendisini kanıtlamıştır. Markanın saatlerinin yapımında en önem verdiği noktalardan birisi de içinde kullanılan materyallerin sağlamlığı ve performans konusunda ki iddialarının her zaman kanıtlayıcı nitelikte olmasıdır.

Patek Phillipe Markasının Tasarımları

Her saatin farklı bir tasarım hikayesinin olmasının yanı sıra Patek Philippe saatleri konusundaki en ince ayrıntısına kadar usta el işçiliği ile saatlerindeki üstün başarıyı her zaman kanıtlamıştır. Saatlerindeki tasarımlarında yenilikçi, geleneksellik ve kaliteyi bir araya getirerek günümüze kadar olan saygınlığını devam ettirmeyi başaran saat markalarından birisi olmaktadır. Günümüze kadar her zaman kendisini yenileyen ancak tasarım konusundaki farklılıklarını da kendine özgü dizayn ederek emin bir şekilde ilerlemeye devam edecektir.

Saatlerindeki Uyumlu Gösteriş

Dünyanın nerdeyse en pahalı saatlerinden birini de üreterek tarihe geçen Patek Philippe, bütün saatlerindeki üretimlerinde hepsinin en önemli özelliği saatlerinde ki performans olarak sağlamlığından emin olmasıyla dünyaya kendisi duyurmayı her zaman başarmaktadır. Saatlerindeki tasarımlarıyla şık, zarif, klasik ve gösterişli bir uyum sağlayarak Patek Philippe saat modellerinde bambaşka bir çığır açmıştır.

Patek Philippe Erkek Saat Modelleri

Patek Philippe markasının erkek saat modellerinde, saat konusundaki kavramı bambaşka bir mekanizma olarak göstermesi ve detaylarının en ince ayrıntısına kadar da göz kamaştırıcı olması hem lüks hem de kaliteli bir marka olduğunu göstermektedir. Modellerinin arasında daha çok siyah, bronz, lacivert ve kahverengi ağırlıklı renkleri tercih etmektedir. Kasa tipi konusunda her zaman yuvarlak şekilli tercih yaparak en iyi saatleri üretmeye devam etmektedir. Piyasada sürdüğü çoğu saatlerin artık renk konusunda farklılık yaratmaya başladığını da görmekteyiz. Kol saatleri konusunda bu markanın, erkeklerin vazgeçilmez aksesuar olarak gösterdikleri modellerde saatlerin daha çok özenli ve büyük bir performans sergilemesi sebebiyle Patek Philippe markasını tercih etmektedirler.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir