Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Lüks Tasarımı Ve Şık Görüntüsü İle Hysek Tarihi

Hysek

Eski ve köklü İsviçre’li saat üreticilerinin yanında 1953 yılında Doğu Berlin’de doğan Jorg Hysek’in saat piyasasında pek şansı olduğu tahmin edilmiyordu. Ama onun avantajı zamanın ileri mekaniğini yakalayabilmesiydi. Üstelik bu mekanik ustalığına görselliği de eklemişti. Bugün dünyanın pek çok ülkesi ile distribütörlük anlaşması yapan Hysek firması lüks saat üretiminin önde gelen isimlerinden. En çok bilinen tasarımları ise Kılada ve Abyss adını taşıyor.

Erkek Kol Saatlerinin Tasarımları

Bugün Hysek firması özellikle erkek saatlerinde güçlü. Paslanmaz çelik kasa, siyah kadran ve bu kadranla son derece uyumlu olan gümüş ibreler, safir saat camı, siyah deri kordon, otomatik mekanizma, su geçirmezlik gibi özellikler tüm Hysek erkek kol saatlerinde görülebilir. Bayanlar için de Hysek saatler var. Bu kez sabit çerçevenin yanına işlenen bir dizi küçük elmasa tasarımlarda rastlayabilirsiniz.

Jorg Hysek kendi adını verdiği saat tasarımcılığı ve saat mekaniğinde nispeten genç olmasından dolayı son yılların teknolojisini de çekinmeden kullanıyor.

Yüksek Ama Kıyaslanınca Çok Yüksek Olmayan Fiyatlar

Orijinal bir Hysek erkek kol saati hiç şüphesiz lüks saatler içinde yer alıyor ve Hysek saat fiyatları binlerce dolar ile fiyatlanıyor. Rolex firmasında yetişen Hysek’in yarattığı modeller gizli milyarderlerin saatleri kadar uçuk rakamlara ulaşmıyor ama gene de lüks tüketim arasında sayılıyor. Bu yüzden herkesin alabileceği bir ürün olarak görülmüyor. Bu durumda replika Hysek saatleri tercih edebilirsiniz. Orijinal ürün ile birebir aynı olarak üretilen ve birinci sınıf imitasyon ürün olarak değerlendirilen replika ürünler böylece herkesin bu markaları almasını kolaylaştırmış oluyor. Bir Hysek klasiği sayılan Kılada modelleri özellikle çok şık duruyor. Size şıklığı ve kaliteyi getirecek bu ürün replika olmanın avantajını taşıyor ve çok uygun fiyata satılıyor. İnternette imitasyon saat satışı yapılan sitelerde bütün Hysek saatleri replika ürün olarak bulunabilir.

Akıllı Saatler

Jorg Hysek 1997 yılından beri sadece kendi ürünlerinin satışını yapıyor. Genç bir firma olarak teknoloji ile yakından ilgili. Bu durum onu akıllı saatler olarak bilinen ve cep telefonu gibi iletişim sağlayacak olan akıllı saatlerle de yakından ilgili hale getiriyor. Yani o bilinen Hysek şıklığı bu kez akıllı saat teknolojisini giydirebilir. Zaten akıllı saat uygulaması da giyilebilir teknoloji olarak sınıflanıyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir