Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Klasik Yapı Ve Tasarım Sahibi Olan Longines Tarihi

Longines

Dünya saatçiliğinin en bilinen isimlerinden biri olan Longines aynı zamanda teknik açıdan da çok güçlü bir firma olma özelliğini taşıyor. 1972 yılında ilk sıvı kristal göstergeleri yani LCD’yi Longines kullanmaya başlamıştı. Atlas Okyanusunu ilk geçen uçakta da Longines imzalı gösterge cihazları vardı.

1854 yılında Auguste Agassiz tarafından İsviçre’de kurulan firma aslında civardaki yerel saatçilerin birleştirilmesiyle oluşmuştu ama yıllar içinde bir efsane haline geldi. İlk Longines kol saati üretilen yıl olan 1905 den 2001 yılına kadar 30 milyon saat satıldığı firma tarafından açıklanmıştı. Longines aynı zamanda 1912 Olimpiyatlarında ilk kez elektronik zaman göstergeli kronometreyi tanıtmıştı ve 1970 yılında İsviçre’de düzenlenen dünya kupasının canlı yayınlarında ekranlarda beliren zaman göstergesi Longines imzasını taşıyordu.

Kol Saatlerinin En Güvenilir Markası Oldu

Yıllar içindeki bu başarılarıyla Longines özellikle kol saati üretiminde büyük bir güven yarattı. Elegance, Watchmaking, Tradition, Sport, Heritage ve La Grande Classique adı verilen seriler çok beğenildi ama Longines yaprak modeli gerçek bir klasik halini aldı. Yuvarlak kadranlı bu saatlerin fiyatları makuldü, kalitesi ise tartışılmazdı. Bugün de sarı, mavi, siyah, beyaz ve sedef kadran renkli Longines yaprak saatler çok sevilir.

Bir Longines Kol Saati Alabilirsiniz

Longines saat modelleri genellikle erkek kol saatleri olarak çeşitlense bile bayanlar için yapılmış modelleri de rahatlıkla bulabilirsiniz. İnternette satışa sunulan ve kolaylıkla alışveriş yapılan sitelerde saatler marka, ağırlık, kasa çapı, cam özelliği, kadran rengi, kordon cinsi, kordon rengi, kasa şekli, takvim ve kronometre göstergelerinin olup olmadığı, tarz saat, makine cinsi, suya dayanma ölçüleri gibi kategorilerde sınıflanıyorlar. Şüphesiz fiyat önemli bir faktör ve Longines saat fiyatları üst sınıf saatlerle beraber anılmasına rağmen herkese hitap edebilecek fiyatları da kapsıyor.

Orijinal Ürün Satışları

Orijinal saatleri tüketici beğenisine sunan firmalar satış sitelerinde 25 bine varan saat çeşidini bulundurabiliyorlar. Tamamen distiribütör firma güvencesi altında, iki yıl garantisi bulunan ürünler arasında Longines marka saatler her zaman dikkat çekiyor. Çünkü hem kalitesine, hem şıklığına, hem orijinalliğine hem de fiyatına güveniyorsunuz.

Çok kaliteli replika ürün olarak da Longines’i her zaman tercih edebilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir