Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Kasa Yapısı Ve Göz Alıcı Taş İşlemeleriyle Karşınızda

Constant Pocket Saat

İsviçre’nin Cenevre şehrinde saatçiliğin kalbinin attığı yer olduğu bilinmekte, ultra modern bir fabrikaya sahip olan Frederique Constant, kendisine ait olan tam 19 kalibre versiyonunu burada üretiyor. Frederique Constant adı ile bütünleşmiş yüksek kalite ve hassasiyete sahip tasarımlar için yenilik anlayışı da göz ardı edilmiş değil.
Frederique Constant Pocket Watch, markanın Lepine en çok saygı duyduğu saat markalarından birinin ürünü olarak ortaya çıkarken klasik ve neredeyse eşsiz güzelliği ile öne çıkıyor.

Klasik ve rafine saat tasarımlarına sahip Frederique Constant, tarihi ve geleneksel Lepine saatlerine duyduğu saygı bu yıl tanıttığı Manufacture Pocket Watch modeliyle vücut buldu.

Markanın Plan-les-Ouates’teki atölyelerinde geliştirilen Frederique Constant Pocket Watch, yüksek performanslı in house FC-700 kalibre ile güçlendirilmiş. Bu kalibre aynı zamanda şu ana kadar yer alan 18 versiyona da eklenmiş.
Cep saati olan modelin üzerinde 18 adet değerli taş bulunan ve 42 saatlik güç rezervi sunan el ile kurmalı makine safir kasa kapak ile örtülmüş. Bu sayede kenarda yer alan işlemeler ve altın rotor gibi detaylar da her zaman göz önünde kalabiliyor.

45 mm boyutuna sahip kasası, paslanmaz çelik veya pembe altın kaplamadan üretilmekte. Saatin gümüş kadranında, el ile uygulanan Roma rakamlarında ve siyah indeksinde klasik Frederique Constant sitilini görmek mümkün.
Frederique Constant Pocket Watch son derece ayrıntılı işlenmiş bir cep saati ve guilloche desen ile sonlandırılmış. Aynı zamanda el yapımı ahşap kutularda sunuluyor.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir