Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Kaliteli Mekanizma Ve Fiyat Denklemi İle IWC

IWC

International Watch Company  (Uluslararası Saat Şirketi) denince pek anlaşılmayan ama kısa adı olan IWC ile bütün dünyada tanınan şirketini 19. yüzyılın ikinci yarısında İsviçre’de kuran Florentine Jones aslında Amerika’lıydı. Ama saatçiliğe o kadar meraklıydı ki Boston’dan kalkıp İsviçre’ye yerleşti. On yıla kalmadan yanında 200 kişi çalışmaya başlamıştı bile. IWC marka saatler bugün de dünyanın en saygın kol saatleri arasında yer alıyor. Zaten saatin kendi doğasından gelen bir gizemi ve yarattığı bir saygınlığı var. IWC, bu saygınlığı en iyi şekilde bileklerde yansıtıyor. Zaman en iyi öğretmendir ama kendi öğrencileri öldürür sözünün doğruluğunu bugün kim inkar edebilir?

2000 yılında lüks mallar üretimi yapan Richemonte’un satın aldığı IWC gerçekten de lüks saatler üretiyor.

Kalite ve Fiyat Denklemi

Ama bir malın çok pahalı ve kaliteli olması daha uygun fiyatlı olanların kalitesiz olduğu anlamına artık gelmiyor. Her alanda gelişen endüstri üretimi replika ürün piyasasını yarattı. Böylece ünlü markalar ile birebir aynı ve neredeyse aynı kalitede olan ürünler yaratıldı. Böylece tüketim arttı, herkes ürünü alabilir hale geldi. Replika ürünler bugün birinci kalitede imitasyon malzeme olarak hemen herkes tarafından tercih ediliyor. Böylece kalite ve fiyat denklemi tüketiciden yana yeniden kurulmuş oluyor.

IWC Erkek Saatleri

Replika ürünler arasında şüphesiz IWC saatler de var. Özellikle erkek kol saatlerini IWC erkek kol saati replika olarak internette arayıp kolayca bulabilirsiniz. Çünkü IWC öncelik olarak erkek kol saatleri üzerine çalışıyor. Ailenizdeki erkeklere ve yaşlı büyüklerinize çok uygun fiyatlı ve kaliteli bir hediye vermek gerektiğinde, örneğin doğum günlerinde veya babalar gününde rahatlıkla bir IWC kol saati düşünebilirsiniz. Kalitesinden emin olduğunuz, şık ve zarif modeller IWC saat fiyatları olarak da size uygun gelecek.

IWC’nin Ünlü Modelleri

Seçebilecekleriniz arasında IWC imzasını taşıyan Top Gun Pilot modeli isminden anlaşıldığı gibi genç ve dinamik çizgiler taşıyor. Buna karşın IWC Portuguese modeli daha klasik bir şıklığa sahip. Gene isteğe bağlı olarak IWC Skeleton model saatler de seçilebilir. Skeleton yani iskelet saat modellerinde saatin iç mekanizmasını açıkta bırakan bir tasarım kullanılıyor.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir