Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Iwc Portuguese 7 Days

IWC

Lüks saat modelleri arasında  dikkat çeken IWC  kol saatleri özel koleksiyonları ile dünyanın önde gelen lüks saat üreticileri arasındaki  Saygın yerini korumaktadır. 1 İsviçre markası olan IWC  kol saatleri gündemi yakından takip ederek müşterilerinin dikkatini çekmektedir. Kol saatlerinde  ileri bir teknolojiye sahip olan İsviçre’de üretilen kol saatleri hazırladığı özel koleksiyonlar ile diğer markalardan bir adım öndedir.  Genelde ürünlerinde altın kullanan IWC,  hazırladığı koleksiyonları ile her yıl yeni bir moda oluşturmaktadır.

Maskülen Moda Rüzgârı

IWC Ceo’su Georges Kern tarafından tasarlanan IWC Aquatimer saatlerini  müşterilerin sunmuştur. Tüm saatlerin  aksine bilezik şeklinde yapılmıştır.  Renkleri desenleri ve sembolleri ile makulen bir tarza sahip olan kol saatleri yeni serisini markanın kullanıcılarına sergilemiştir.

Çin takviminde yer alan ejderha yılına  ithafen  ejderha takviminin sembollerini saatlerin yüzeylerinde kullanmıştır.  Saatte dikkat çeken ejderha motifleri  Son derece güzel işlenmiş ve dikkat çekmiştir.  Saatte kırmızı altının,  altın ile olan uyumu müşterilere tarafından beğeniyle karşılanmıştır.

Klasik IWC Modellerine Genel Bakış

IWC Uluslararası SIHH  Fuarı’nda  tanıtmış olduğu Iwc Portuguese 7 Days Replika  Saat modeli ile oldukça dikkat çekmiş ve ilgi görmüştür. Saatin en kullanılabilir özelliği ise yoğun olarak seyahat eden kişilerin  sıklıkla saat dilimini değiştirmek zorunda kalan müşterileri için ikinci saat penceresi özelliği oldukça dikkat çekmiştir.  Bu özelliğinin yanı sıra şatafatlı kokteyller ve şık davetler için saatin çerçevesi sade ve dengeli bir yapıya hâkimdir.  Bu özelliği ile klasik sevenlerin tercihi olmuştur.

İstanbul’da IWC  Elçisi

Kurt Klaus IWC marka elçisi  İstanbul’a ziyaretinde saat yapımı atölyelerini ziyaret etmiş ve genç saat üreticilerini tavsiyelerde bulunmuştur. Kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldığını söyleyerek İstanbul’a tekrar geleceğini belirtmiştir.  Büyük saatlerin üreticisi olan IWC  markasıyla İstanbullu  saat üreticilerinin güzel işler ortaya koyacağını söylemiştir. Saatler kafa sırtına işlenmiş gizli mesajlar ile kendine has bir dizayna sahiptir Bunun yanı sıra çocuklar için ve dünyada yardım bekleyen diğer kuruluşlar için yardım kampanyalarına sık sık katılan marka diğer markaların arasında daha yardımsever bir marka olarak yer almaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir