Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Hublot Saatler

 

Saatler erkekler için kombinlerini tamamlayıcı birer aksesuar olarak kullanılmaktadır. Kol saatleri arasında en çok tercih edilen modeller deri kayışlı saatler, silikon kayışlı saatler, iri çerçeveli saatler ve çerçeve içerisindeki ibrelerin büyük olduğu saatler daha çok tercih edilmektedir. Saatlerin fonksiyonlarında takvimlerin ve kronometrelerin yer alması,  saatin su geçirmemesi, kola rahat bir şekilde oturması ve kola hareket özgürlüğü sağlaması saatlerin tercih edilme sebepleridir.

Saat Modelleri

Kol saatleri kadınlar için olduğu kadar erkekler için de oldukça önemli bir aksesuardır. Saatler kişinin zevkine göre ve yılın modasına göre değişiklikler  gösteriyor olsa da genel hatları ile kadın saatlerini oranla daha ile daha geniş kayışlı ve içerisinde bulunan akrep ile yelkovanın daha büyük olduğu Saatlerdir.

Hublot saatler, daha Spor bir görünümün hâkim olduğu kol saatleri olarak karşımıza çıkarlar. Ancak birinci sınıf malzemelerin kullanılması dolayısıyla saatler oldukça şık ve gösterişlidir. Hublot replika saatler yapımında kullanılan Çelik ve diğer dayanıklı materyaller ile  uzun ömürlü kullanım için son derece elverişlidir.

Hublot Kol Saatlerinde Öne Çıkan Detaylar

Hublot kol saatleri daha önce belirtmiş olduğumuz gibi daha çok spor modelleri klasik detaylar ile bir araya geldiği kol saatlerindendir.  Siyah ile bronz rengin bir araya gelerek oluşturduğu şıklık ve Zarafet son derece kaliteli bir görünüm sergilemektedir. Saat modelleri arasında koyu kırmızı ve siyahın bir araya gelerek oluşturmuş olduğu klasik saat modelinin silikon malzeme ile üretilmesi sade hem klasik hem spor bir hava kazandırır.

Klasik saat denince akla gelen kahverengi Hublot kol saatlerinde kimi zaman siyah kimi zaman ise gümüş rengi ile birlikte kullanılmıştır.  2016 yılı Hublot kol saatleri yılın modasına uygun olarak koyu lacivert ve dore renginin beraber kullanıldığı ve silikon kayışı spor görüntüsünün yanında kol saatinin yeni dore çerçevesi ile göz kamaştıran birleşiminden meydana gelmiştir.

Hublot Kol Saatlerinin Kullanımı

Kol saatinde deri kayışları tercih ediyorsanız özellikle yaz aylarında kolunuzun terlemesi ile Kol saatinizin deri kayışı şekil ve renk bozukluğuna uğrayabilir. Buna sebebiyet vermemek için yaz aylarında saatinizi dinlendirerek kullanmak ve kolunuz terlediğinde kolunuz ile saatin arasını kurulamak gerekmektedir. Bu sayede saatin ömrünü uzatabilir daha düzgün bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Kol saatinin pilini,  pil henüz bitmeden değiştirerek biten pilin saatin içine akmasına engel olabilirsiniz.  Hublot kol saatlerinin üzerinde yer alan takvim ve Kronometre gibi fonksiyonların tümü çalışmaktadır.  Ayrıca Kol saatinde Japon otomatik mekanizma kullanılırken yüzeyinde mineral cam kullanılmıştır.

Materyal olarak ise 316l saf Çelik kullanılmıştır. Saat son derece kaliteli bir görünüm oluştururken uzun yıllar kullanım içinde oldukça uygundur. kol saatleri modelleri arasında klasik kol saatleri, Spor kol saatleri ve klasik ile spor kol saatinin bir araya geldiği modelleri bulabilmeniz mümkündür.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir