Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Hublot Saatler Hakkın’da Kısa Bilgiler

Hublot

Saatlerin hem bayanlar hem de erkekler tarafından aksesuar olarak kullanılmasının yanı sıra lüks saat firmalarının dikkat çeken bir göz alıcılığı ve kalitesiyle dikkat çekmektedir. Hublot lüks saat üreticilerinden biri olmasıyla hem saatlerindeki performansı hem de kalitesinin sağlamlığını konuşturmaktadır. Hublot saatlerinin en önemli özelliği her zaman farklı, benzersiz ve farklı bir saat markası olma arayışında olmasıdır. Ve bunu da iyi bir şekilde tasarladığı saatlerle kanıtlamaktadır.

Hublot Saat Markası Tarihçesi

Hublot markası 1980 yılında İsviçre’de kurulan saat şirketlerinden birisidir. Carlo Crocco tarafından kurulan bu saat markası İsviçre’nin en iyi saat üreticisi olarak ödül kazanmıştır. 2008 yılında dünya turnuvasında, İsviçre’de yerel sponsor görevlerinden birini üstlenmiştir. Son zamanlar tasarladığı mekanik olan harika bir performansla beraber özellikleri de üst düzeyde bir saat olarak piyasada yerini almıştır.

Hublot Saat Kalitesi

Hublot saatlerinde lomboz şeklinde tasarımının yanı sıra, saat kayışlarını da doğal kauçuk kullanarak tasarlamaktadırlar. Ayrıca 18 ayar altınla bir araya getirilen saatin özelliği en çok dikkat çekici olmasını sağlamaktadır. Saatlerinde lüks ve kaliteyi düşünen Hublot fiyat bakımından da fazla değerli olmaktadır. Ayrıca saatlerinde geleneksel olarak geleceğin teknolojisini kullanarak malzemelerini de bu teknolojiye göre ayarlayarak tasarlamaktadırlar.

Hublot Saat Modelleri

Lüks saat markalarından biri olması ve saat modellerindeki tasarımlarının farklılık yaratmasıyla çok dikkat çekmektedir.

Hublot saat modellerinin kayış ve kordon kısımları, kasa ve içinde kullanılan mekanizmayla bambaşka bir saat tasarımları ortaya koymaktadır. Modellerinde spor, klasik ve gösterişli olmasıyla ayrılmaktadır. Bayan ve erkek saatlerinde farklılık yaratması için renklerini farklı seçerek değişik bir tasarım ortaya koymaktadır. Standart saatlerin analog modellerinde her zaman ileriye dönük bir tasarım kullanan Hublot son zamanlarda ortaya koyduğu mekanik ve mühendislik açısından saatlerinde değişik sistemli çalışanları ortaya koymaya başlamıştır.

Saat modelleri arasında yer alan Hublot La Ferrari Mp-05 Whatch kusursuz olarak tasarlanan mekanizma tasarımıyla tüm rakiplerini bu kulvarda fark atmayı başarmıştır. Bu saat modelinde özellikleri bakımından performansı mekanik mekanizması ve modern tasarımıyla mükemmel bir uyum sağlayan bir modelidir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir