Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Hublot Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş Fenerbahce Saatleri

Hublot

2014 Fifa Dünya Kupası’nın resmi süre ölçeri Hublot; artık Türkiye’de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için de çalışmalar yapmaya başladı. Sınırlı sayıda üretilmiş olan 3 büyüklere özel saatler; takımların resmi  zaman tutucusu olarak dikkat çekiyor. 2006 Dünya Kupası’nda İsviçre milli takımını destekleyerek futbol alanında sponsorluk yapan ilk lüks saat markası konumunda yer alan Hublot; Ajax ve Juventu, Bayern Münich, PSG, Manchester United gibi Avrupa’nın ileri gelen futbol takımlarıyla; Pele, Morinho, Scolari, Falcao, Roy Hodgson, Shaqiri, Maradona gibi değerleri yüksek futbol adamlarının ve futbolcuların iş birlikleriyle başarılı çalışmaları imza atmayı başarmıştır. 2014 Dünya Kupası’nda da zaman tutuculuğu görevini üstlenen Hublot; artık Türkiye’de de 3 büyükler olarak sayılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray için tasarımlarını oluşturuyor.

Futbol alanında geniş yankı uyandırarak büyük kitlelere ulaşmayı başaran Hublot; ilk kez Türkiye’de 3 büyük kulüple tasarım anlaşması sağlayarak bir ilke daha imza atmayı başarmıştır. Bir ülkede birden fazla kulüple anlaşma sağlayan ilk lüks saat markası konumunda bulunan Hublot; ortalama 1.5 sene süren görüşmelerin ardından; AR-Ge, tasarım ve üretim çalışmalarıyla birlikte tasarımlarını 3 büyük kulüp için oluşturmuştur. Fenerbahçe’yle ilk anlaşma 14 Ekim 2014 tarihinde yapılmıştır.

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda 1907 Tribünü’nde gerçekleşmiş ve gerekli olan imzalar atılmıştır. İsfendiyar Zülfikari, Selim Kosif, Hublot Satış Müdürü David Camba, Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Gürtaş ve Saat Operasyon Müdürü Özhan Bayazıtoğlu’nun katıldığı törenle birlikte artık Hublot Fenerbahçe saatleri taraftarlarına orjinal olarak satışa sunulmuştur.

Galatasaray’la yapılan anlaşma Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleşe basın toplantısıyla hublot galatasaray saat modeli kamuoyuna duyurulmuştur. Lütfi Arıboğan, David Camba, Aclan Acar Özhan Bayazıtoğlu gibi isimlerin basına yaptığı açıklamalar doğrultusunda gerekli olan imzalar atılmıştır.

Beşiktaş’la da 21 Ekim 2014 tarihinde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen toplantı sonucunda Hublot’la Beşiktaş arasında anlaşma sağlanmış olup gerekli imzalar atılmıştır.

3 büyük kulüp için de King Power koleksiyonu içerisinde yer alacak olan 2 farklı tasarım üretilerek piyasaya sınırlı sayıda sürülmüştür. 1. tasarımda titanyum kasa olarak üretimi yapılmıştır. Ve 100 adet piyasaya sürülmüştür. 2. tasarımda ise; altın kasa dikkatleri üzerine çekerken; her kulüp için yalnızca 1 adet üretilmiştir. Fenerbahçe ve Galatasaray için üretilmiş olan tasarımlar; İstinye Park’ta yer alan Hublot Boutique’de satışa sunulmaktadır ve aynı zamanda Quadran mağazalarında ve yetkili Hublot bayilerinde yer almaktadır. Hublot Beşiktaş Saat modeli zaman tutucu modelleri ise; kulübün yeni stadının açılışıyla birlikte satışa sunulmuştur.

Türkiye’de 3 büyük kulüp için zaman tutucu saat modellerini sınırlı sayıda tasarlayıp üretmiş olan Hublot; 1980 yılında kurulmuş olan lüks saat markasıdır. Lüks saatlerde kauçuk saat kullanımında yeni bir çağ açmış olan Hublot; 2008 yılından bu yana LVMH Louis Vuitton, Moet Hennessy bünyesinde bulunmaktadır. 2014 Fifa Dünya Kupası’nın resmi süre ölçeri olarak bilinen bu saat modeli; 2006 Dünya Kupası’nda da İsviçre Milli Takımı’na sponsorluk yapmıştır.

Bunun yanı sıra Ajax, Juventus, Manchester United, PSG gibi büyük kulüplerin de dikkatini çekerek bu kulüplerle iş birliği içerisinde olan bu saat markası; ülkemizde de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’la ortak çalışmalar yürütmektedir. Aynı zamanda dünyanın önde gelen futbol adamları ve futbolcularıyla da anlaşma sağlayan Hublot; yine bu isimlerle de ortak çalışmalar yürütmektedir. The Art of Fusion-Füzyon Sanatı konseptini de dikkatli bir şekilde takip eden Hublot; son 10 yılda dünyanın en iyi saat markaları arasında yer almayı da başarmıştır.

Replika Saat üreticileri bu saatin birebir aynısını yaparak Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş renklerine gönül verenler için daha uygun fiyata satışa sunmuştur.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir