Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Hem Havada Hemde Suda Dayanıklık Gösteren Yeni Saat Raymond Weil

Freelancer Piper kuşkusuz Piper Aircraft ile Raymond Weil’in iş birliği ile ortaya çıkan kusursuz bir makine. Buna Weil’in havacılık tutkusunun ışık tuttuğu apaçık ortada.

İsviçreli saat markası Raymond Weil, efsanevi uçak üreticisi Piper Aircraft ile işbirliği yaparak ürettiği Freelancer Piper, Türkiye’de repigo Saat tarafından satışa sunuldu.

Freelancer Piper 45 mm çapında bir kasaya sahip. Kasa paslanmaz çelikten ve titanyumdan tasarlandı. Mekanik kronograf ve GMT özellikleri dikkat çeken ilk unsurlar arasında yer alıyor. Tasarımı oldukça şık olan Freelancer Piper’de tarih penceresi saat 4 yönünde yer almış. İbreler de mavi ve kırmızı renklerin harmosini görmek mümkün.

Siyah kadranı, saat 6 yönünde 12 saatlik sayacı, 9 yönünde küçük saniye göstergesi, 12 yönünde 30 dakikalık bir sayaç, Piper’e oldukça ‘hava’ katmış.

Freelancer Ppier 46 saatlik güç rezervine sahip. Her ne kadar havacı olsa da 10 atm su geçirmezlik özelliği de mevcut. Çift taraflı yansıma yapmayan safir kristal camı ile korunan Freelancer’de, takometre halkasının 2 yönündeki buton ile kronografı durdurma/başlatma ayarı yapılabiliyor.

Havacılık tutkusu ile bilinen Raymond Weil’in Ceo’Elie Bernheim, Piper Aircraf Inc ile ortaklık yapmayı oldukça heyecan verici bulmuş.

Bizlerde eminiz ki Raymond Weil saat modelini takmaya başladıktan sonra tarzınızı tamamen yansıtmış olacaksınız.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir