Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Geçmişten Bu Güne Breitling Navitimer Blue Sky Saat Modeli Karşınızda

Breitling Navitimer

 

Lüks saat üreticisi olan markalarından Breitling’in tanıtım yüzü olan John Travolta. Ünlü oyuncu, markanın sınırlı sayıda üretilen Navitimer Blue Sky modelini dün Singapur’da müşterilerin beğenileri için gözler önüne çıkardı. Saatin tanıtımını yaparken çok eğlendiği gözlenen aktör, saate olan beğenisini dile getirmekten hiç çekinmedi.

Navitimer Blue Sky, ikon haline gelmiş havacı saati Navitimer’in 60. yılını kutlamak için özel olarak tasarımına çalışılmış ve bitirmiştir harika bir model. Navitimer ilk olarak 1960 yılında piyasaya sürülmüş. Bu ilk adımın ardından da 60 yıldır sürekli yenilerek kullanıcılarını memnun etmeye devam etmiştir. Navitimer, hala üretilen dünyanın en eski mekanik saati ünvanına elinde bulunduruyor.

Modelin eşsiz bir koleksiyon parçası olacağı konusunda hiç şüphe yok. Breitling Navitimer Blue Sky tasarım saati sadece 500 tane üretilmiş. Koyu mavi timsah derisinden kayışıyla oldukça dikkat çekiyor. Navitimer Blue Sky’ın, yaklaşık olarak 10,000 Dolar gibi bir fiyata sahip olması bekleniyor. Böyle bir saat ve lüks saat piyasası için hayli normal bir rakam. Bakalım model, firmanın beklentilerini karşılayabilecek mi?

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir