Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Gaga Milano Saat Modellerini Tarihçesi

GaGa Milano

GaGa Milano saat bakımından değişik tasarımlarıyla ortaya koydukları çılgın saat ve renklerinde harika bir görsel saat zevki sunan saat üreticilerinden biri olmaktadır. Çin’de bütün ülkelere yayılmaya başlayan ve en ilginç tasarımlardan biri olan bu saat markası ayrıca farklı renkleriyle de hem bayan hem de erkek saat modellerini buluşturmaktadır.

GaGa Milano Tarihçesi

GaGa Milano markasını Kim Hyun Joong tarafından kurulmuştur. Markanın tasarımlarının çoğunu kendisinin dizayn ederek ortaya koyması ve son zamanlarda en çok tercih edilen canlı saatlerin görünüşüyle dünyada yayılmaya başlamıştır. Mağazalarını her zaman farklı ülkelere kurmak isteyen Kim Hyun Joong ayrıca kendi alanı olan oyunculukla da ilgilenmektedir. Çin markası olan bu saat üreticisi dünyanın her ülkesinde bulunmaktadır. GaGa Milano son yıllarda küçük çanta ve cüzdan modellerini de yapmaya başlamasıyla da bu piyasada da yer almaktadır.

GaGa Milano Saatlerinin Kalitesi

Birçok marka olarak piyasada yer alan marka saatlerin yanı sıra ortaya birden atılmasıyla dikkat çeken GaGa Milano markası saat konusunda oldukça iddialı olmaktadır. Saatlerinin kalitesini fabrikasında bulundurduğu ve kaliteli mekanizmalarının kullanılmasıyla farklılık yaratan bir saat firması yolunda olmakla ilerlemektedir.

GaGa Milano Saat Modelleri

Saat markaları arasında sadelikten yana hakkını kullanmayan GaGa Milano ürettikleri saat modellerinde bambaşka tasarım, renk ve şıklığı bir arada kullanmayı tercih etmektedir. GaGa Milano saat modelleri özellikleri bakımından saf çelik, ve altın karışımıyla ortaya koymaktadır. Kordon ve kayış modelleri içinde deri, silikon, plastik ve farklı kumaş renkleriyle sizlere en iyi ve sağlam saatleri sunmayı tercih etmektedirler. Saat modellerindeki en önemli detaylı olan tasarımı ayar pimi kol saatlerinin üst kısmında yer alarak farklı bir tasarım ortaya çıkarmıştır. Ayrıca bayanların dikkatini çekebilecek modelleri arasında hem şık olabilecek olan pırlanta detayları kullanmış hem de renkli kumaşlarla da farklı bir detaylı tasarımlar ortaya koymaktadır. Bu markanın en önemli ve fark yaratan saatlerinin özellikleri arasında saatlerin içinde yer alan rakamların büyük ve şekilli olarak tasarlanarak farklı kombinasyonlu renkleriyle de bir bütün olarak ortaya konmuştur.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir