Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

‘FREDERIQUE CONSTANT’ Dört Farklı Modeli İle Karşınızda

Frederıque Constand

Frederique Constant GMT Saat fonksiyonuna sahip dört yeni Classics Index modelini koleksiyonuna ekledi.
Frederique Constant’ın yeni modelleri GMT fonksiyonuna sahip. Bu özellik sayesinde aynı anda bulunduğunuz ve bir başka yerdeki yerel saatin kaç olduğunu bilmenize yardımcı oluyor. Bu sayede Classics Index modellerinin seyahat edenlerin gözdesi olacağını söylemek içten bile değil.
Classics Index modellerinde kadran oldukça şık ve bir o kadar sade. Kadran üzerinki indeksler ve Romen rakamları elle işlenmiş.
Pembe altın kaplama ve çelik kasa alternatifleri ile sunulan modeller yine metal bilezik veya deri kordon alternatifleri mevcut.
GMT kolu kırmızı bir üçgen ile ön plana çıkartılmış ve 24 saatte bir dönüşünü tamamlıyor. Böylece saat göstergelerinin altında yer alan skala ile ikinci bir zamanın okunması sağlanıyor.
Classics Index’in her dört modeli saat, dakika, saniye ve tarih fonksiyonlarına sahip. Üzerinde değerli taşların olduğu FC-350 otomatik kalibre 38 saatlik güç rezervine sahip.
Safir cam kasa kapağı sayesinde makinenin keyif içerisinde izleyebileceğiniz modeller aynı zamanda 5 ATM su geçirmezlik özelliğine sahiptir.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir