Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Franck Muller Saat Hakkında

Franck Muller

Dünyanın en başarılı ve saygın saat üreticilerinden biri olmasıyla tanınan Franck Muller markası, saatlerinde özellikle hareket, zaman ve mekanik detayları kullanarak her zaman dikkat çekmeyi başarmıştır.

Franck Muller Tarihçesi

Saat sektöründe yerini en iyiye koymasıyla kendisinden söz ettiren Franck Muller markası, 1992 yılında İsviçre’de Franck Muller tarafından kurulmuştur. Dünya çapında tanınmasını sağlayan saatlerinin tasarımında en iyi olma yolunda ilerlemesiyle de farklılık yaratan saatlerini göstermeyi ve şıklık konusunda karmaşık bir tasarım ortaya koymayı seven saat markalarından birisi olmaktadır. Tasarımları konusunda farklılık yaratma konusunda önde ilerleyen bir saat markası olmasıyla beraber bir de öncü olduğu saatlerin el işçiliğiyle yapılarak piyasada yer alması markayı hem pahalı hem de farklı bir saat üretiminde bulunmasını sağlamaktadır.

Franck Muller Saatlerinin Kalitesi

Saat severlerin Franck Muller saatlerindeki kalitenin ve mükemmel modellerinin özelliğini lüksü ve gösterişi kullanmayı sevenler için harika bir seçim olmaktadır. Saatlerinde daha çok içini gösteren tasarımlar tercih edilmektedir. Ayrıca analog olarak tasarım yapan bu saat markasının tasarımlarında bir de normal saatlerde yer almaktadır. Ancak ürettikleri saatleri mükemmel bir tasarımlı saat olarak ortaya koymak istemeleri de markanın saatlerini daha çok dikkat çekici kılmaktadır.

Franck Muller Saat Modelleri

Lüks saat markaları arasında yer alan ve kendisinden kurulduğu andan itibaren söz ettiren Franck Muller saat markası modellerinde karmaşık bir kol saati ile kendisinden söz ettirmeye devam etmektedir. Saat modellerinde çığır açan Watcland modeliyle iç dizaynında karmaşık sistemli mekaniğiyle ortaya koyması ve dayanıklı saatleri üretmesiyle tercih edilen bir model olmuştur. Farklılık isteyenler için hem erkek hem de bayan saat modellerinde zarifliği, performansı ve mekanik teknolojiyi bir araya getirmiştir. Saat modellerinin arasında spor, klasik, şık ve tarz bakımından farklılık yaratması için değişik renklerde de üretimleri bulunmaktadır. Kendisine özgü tasarımları ve modellerinde farklı bir tasarım uygulayarak saat mantığının daha çok mekanik ve aksesuar olarak da gösterişli olması sağlanması için farkında olunacak şekilde ortaya koymaktadır. Saatlerinin pahalı olması ve lüks seven kişiler için vazgeçilmez olması markanın saat sektöründeki yerini korumaktadır.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir