Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Franck Müller Gold Croco

Franck Muller Gold Croco

Birçok zengin özelliği taşıyan, aynı zamanda çelik kordonu ile ve Rose Gold rengi ile göz kamaştıran; Franck Muller Gold Croco erkek kol saati, son zamanların en çok tercih edilen saatleri arasında. Görüntüsüyle ile erkeklerde cool ve ağır bir görünüm veren bu saatler ile marka adını dünya çapında duyuracağa benziyor. A kalite özellikleri ile satışa sunulan bu saati pek seveceksiniz.

Kaliteli ve Şık Görünümlü

Hem göze, hem cebe, hem de kaliteye hitap eden Franck Muller Gold Croco; başlı başına özellikleri ile A kalitede bir ürün. Bu erkek kol saatinin özelliklerini inceleyecek olursak; kasa çapı; kırk dört milimetre.

Oval görünümlü, aynı zamanda içerisinde altmış dakikalık kronometre de bulunduran bir saat. Franck Muller Casablanca Çelik Kordon Erkek Saatinde aynı zamanda gece ve gündüz göstergesi de mevcut.

İçerisinde takvim bulundurmasıyla da geniş özelliklere sahip olan bu saatle saate baktığınız zaman; hangi ayın hangi gününde olduğunuzu da görebiliyorsunuz. Bu şık saati isterseniz kendinize, isterseniz hediye olarak alabilirsiniz. Biliyoruz ki; erkek kol saatleri, bayanların hediye seçeneklerinde koştuğu ilk ürün oluyor.

FranckMuller  Kol Saatlerinde kullanılan pil; quartz mekanik japon pili. Yani, dayanıklı ve saatle uyumlu bir pil kullanılmış. Ürünün çok tercih edilmesinin sebeplerinden bir diğeri ise; çizilmez mineral, kristal camlı olması. Bu sayede çizilme, kırılma gibi durumlara çok dayanıklı oluyor.

FranckMullerCasablanca Çelik Kordon saatlerinin; takvim, kronometre, gece-gündüz göstergesi, tüm fonksiyonları eksiksiz ve kusursuz çalışmaktadır. Ürün, rose gold; altın renginde ve bir o kadar kaliteli görünüme sahip.

Aynı zaman da kaliteli özellikleri ile de dikkat çekiyor. Franck Muller Saatini, kaliteli kılan bir diğer özellik ise çelik kordonlu olması. Bu sayede; hem daya dayanıklı oluyor hem de göze hitab ediyor.

Uygun Fiyat ve Garantili

Franck Muller Gold Croco, hem uygun, hem kaliteli aynı zamanda garantisi de mevcut. Ürünün maliyeti; üç yüz kırk beş Türk lirası. Herhangi bir bozulma, fonksiyonlarının çalışmama durumunda 1 yıl garanti kapsamında onarılan bir üründür.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir