Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Franck Müller Casablanca

Adını kurucusu olan Franck Müller’den almıstır. Saat firmaları arasında en prestijli markalardan biridir. 1992 yılında isvicrede üretilmeye başlamıstır. Dünya çapında ün yapmıs bu saatler kalitesi ve eşsiz tasarımları ile saat severleri kendine hayran bırakmıstır.

Benzersiz tasarımları ve daha önce gorülmemiş kasa dizaynı ve bombeli camlarıyla saat piyasasına cok hızlı bir giriş yapmıstır. Franck müller saatler şıklıgı ve zerafeti ile daha cok klasik giyimi seven, elit kesime hitap etmektedir. Lüks takım elbiselerin vazgecilmezlerinden olmustur. Türkiyede bircok ünlü ismin ve is adamlarının tercih ettiği markalar arasında yer almaktadır.

Franck Müller Casablanca modeli en cok tercih edilen modeli olmustur. Kalitesi ve muazzam görselliği ile en cok satan modeli olmuştur. Franck Müller Casablanca saatler isvicre yapımı kinetik mekanizmaya sahiptir. 60 dakikalık kronometre durdur, başlat ve sifirla özelliğine sahiptir. GMT ve takvim özelliğiyle ön plana cikmaktadır. Sahpire cam kullanılmıstır. Markayı bukadar değerli kılan, kaliteden ödün vermeden ve el yapımı olarak üretiliyor olmasıdır.

Franck Müller Piyasa Fiyatı

Franck Muller Casablanca 15,500 USD

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir