Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Erkek Saat Modelleri / Rolex Daytona

Erkek Saatleri

Kol saatleri, erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarıdır. Yıllardır, hem erkekler hem de bayanlar tarafından sevilerek kullanılan saatlerin, modası hiçbir zaman eskimemiştir. Öyle ki, her sene, birbirinden şık saatler, piyasaya sunulmaktadır. Erkeklerin, beğenileri birbirinden farklıdır ve her erkeğin zevkine hitap edecek türden saatler bulunmaktadır. Özellikle klasik saat modelleri, erkeklerin en çok beğendiği modeller arasındadır. Bu modeller, resmi kıyafetlerin olmazsa olmazı haline gelmiştir.

RolexDaytona Seramik Bezel Saat

Rolex, replika kol saatleri alanında son derece başarılı olan markalardan biridir. RolexDaytona Seramik Bezel Saat klasik bir modele sahiptir. Adından da anlaşıldığı üzere, seramik bezel ile çevrelenmiştir. Kordonunda çelik malzemenin kullanılmış olduğu bu modelin, “rosegold” adı verilen, altın tonlarında olduğu görülmektedir. İlk görüşte etkileyen, şık bir modeldir. Özellikle, siyah, mavi ve lacivert tonları ile birlikte kullanıldığında, harika bir görünüm elde edilebilir.

Saatin, 43 mm çapında bir kasaya sahip olduğu görülmektedir. Ekranında ise, çizilmez kristal cam kullanılmıştır. Takvim ve haftanın günleri gibi ayrıntıları bulunan bu saatin, tüm fonksiyonları başarı ile çalışmaktadır. A kalite replika olan bu ürün, 1 yıl garantilidir.

RolexDaytona Seramik Bezel Saat Satın Almak

RolexDaytona Seramik Bezel Saat, repigo.net üzerinden satılmaktadır. Asıl fiyatı 430 TL olan bu ürünü, Repigo ile 350 TL’ye alabilirsiniz. Dilerseniz, hemen şimdi sipariş verebilirsiniz. Anlamadığınız ya da sormak istediğiniz bir şey varsa, whatsapp’tan ulaşabilirsiniz. Siparişiniz, en kısa sürede, size teslim edilecektir. Fotoğrafta gördüğünüz ürünün, birebir aynısı gönderilir. Kısacası, gönül rahatlığı alışveriş yapabilirsiniz.

Bu ürün, Rolex markasına ait, A kalite replika olan bir üründür. Garantili olan RolexDaytona Seramik Bezel Saat, oldukça kalitelidir. Klasik model saat sevenler için, harika bir alternatiftir. Rose Gold olarak geçen, altın tonlarının kullanıldığı modelin, özellikle kordon kısmı fazlasıyla şık görünmektedir.

Repigo İle İndirimle Satın Alabilirsiniz

Repigo, replika saatleri satın alabileceğiniz bir internet sitesidir. Müşterileri tarafından olumlu yorum alan bu siteden, 80 TL değerinde indirimle, RolexDaytona Seramik Bezel Saat satın alabilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir