Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Çin Piyasasının Özenle Tasarladığı IWC Schaffhausen Portuguese Dragon Edition

IWC Schaffhausen Portuguese Dragon Edition

IWC Çin takviminden esinlenerek  ürünlerinde bu temayı işlemeye başladı bile. Lüks saat piyasası da bu trendin IWC ile gerisinde kalmış değil. Dünyanın önde gelen lüks saat üreticileri bu yıla özel tasarımlarını birer birer tanıtmaya başladılar.  Özel koleksiyon olarak tasarlanan saatlerin, herhangi bir yerinde bir ejderha sembolü olması ve sınırlı sayıda üretilmesi, koleksiyoncuların dikkatini çekmeye yeten etkenler arasında.

Bu akıma uyan IWC Schaffhausen’in ‘Ejderha Yılı’ için özel olarak ürettiği ejderha gravürlü Portuguese Automatic Edition Dragon Year adı verilen model, sınıfındaki saatlerden eşsiz görüntüsüyle sıyrılmayı başarıyor.

 

Portuguese Automatic Edition Dragon Year kırmızı altın kullanılarak üretilmiş bir model. Saat sınırlı sayıda üretilen bir koleksiyon özelliğinde. Bu bakımdan üretim sayısı sadece 888.  Görselliğiyle tüm dikkatleri üzerine toplayan saat, sadece seçkin IWC yetkili satıcılarında satışa sunuluyor. Bakalım markalar bundan sonraki takvim yılları için de aynı metodu uygulayarak, birbirinden ilginç tasarımlara imza atmaya devam edecekler mi?

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir