Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Chanel Marka Hakkında

Chanel

Chanel Fransız moda tasarımcısı olan Gabrielle Bonheur Coco Chanel Tarafından 1910 yıllarında Paris’te kurulmuş olan bir moda evidir.  Ayrıca parfüm hazır Giyim çanta ve Kozmetik gibi birçok alanda dünyaca ünlü ermiş lüks bir markadır. Coco Chanel  2011 yılında Alman  Nazi İstihbarat Örgütü Abwehr’de  yer alan bir ajan olduğu düşünülmektedir.

Chanel Tanıtımında Yer Alan Ünlüler

İlk o larak Marlyn Monroe , Catherine Deneuve, Carole Bouqet, Nicole Kidman Gibi  ünlü isimler tarafından tanıtılmıştır. Chanel kol saatleri Birçok ünlü tarafından kullanılmıştır.

Chanel saatlerinde ön plana çıkan detaylar

Daha çok  klasik saatlerin taşlı detaylarla bir araya gelmiş olduğu kol saatlerinde  modern  detaylar Ön plandadır.  Ayrıca Chanel  kol saatlerinde şıklık ve gösterişte bir arada yer bulur. Chanel kol saatlerine siyah, beyaz ve metal renkler hakimdir. Saatler gösterişli ancak sade olarak tasarlanırlar.

Chanel kol saatleri daha çok klasik severler tarafından tercih ediliyor olsalarda, spor stili benimseyen müşteriler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedirler. Gümüş rengin yanında mavi, sarı ve siyahın yoğun olarak kullanıldığı kol saatleri birinci kalite ürünler ile yapıldıkları için uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilirler. Ayrıca bileği saran bölümü bileğe tam olarak oturacağı için bileği rahatsız etmez. Oldukça rahat ama şık bir tasarım oluşturur.

Şık Aksesuar Olarak Kullanılan Kol Saatleri

Chanel kol saatleri tamamlayıcı aksesuarlar ile daha şık bir görünüm kazanabileceği gibi tercih edilirse direk aksesuar olarak da kullanılabilirler. Saatlerin tasarımlarında ince ve şık detaylar kullanıldığı için son derece şık aksesuar olarak da kıyafetinize ve bileğinize uyum sağlar.

Siyah ve mavinin bir arada kullanıldığı Chanel kol saatleri zarafet ve gösterişinde bir arada bulunabileceğinin en güzel örneğidir. Özellikle altın sarısından ve metal renginin ön planda olduğu kol saatleri, kadınların dikkatini  çekmekte ve beğenisini kazanmaktadır. Nadir olarak kırmızı ve lacivert renklerde üretim yapıyor olsa da Chanel markası kol saatleri konusunda klasik renkler üzerinde çalışmalar gerçekleştirmektedir.  Beyaz saatlerde hem duru ve sadeliği simgeler hem de asaletin en çok yakıştığı renk olarak karşımıza çıkar. Chanel tarafından büyük bir titizlik ile iç kısmına yerleştirilen değerli taşlar ile de baş döndürücüdür.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , ,


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir