Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Çelik Tasarımı İle Tanınan Rado Saat Modelleri Hakkında Bilgi

Rado Saatleri

Saat üreticileri arasında yüksek teknoloji harikası olarak Rado saat markası çizilmez saatleri ile ünlü olmaktadır. Özellikleri ve tasarımıyla dikkat çeken saatlerinin günümüzde hem bayan hem de erkek saat modellerinde farklılık yaratmasıyla Redo, dünyanın en iyi ve lüks saat üreticilerinden biri olmaktadır.

Rado Saat Tasarımı Farkı

Rado saat markası olmasıyla teknolojik alanda seramiği metalle buluşturmasıyla hem dikkat çekmekte hem de harika bir tasarımla saat severlere, saat konusundaki kalitenin nasıl olduğunu ortaya koymaktadır. Uluslararası tasarım ödüllerine doymayan İsviçreli saat markası iddialı olmasıyla en gözde saat üretici marka olarak kendisini göstermeye devam etmektedir. İlk çıktığı günden bu yana kalitesinden asla taviz vermektedir.

Rado Markası Tarihçesi

İsviçreli olan marka 1917 yılında Schlop & Co. adıyla kurulmuş ve 1957 yılında Rado markası ile yoluna devam ederek 1962 yılında dünyanın ilk çizilmez saatini piyasaya sürerek markanın kalite değerini ortaya koyarak yüksek bir performansla reklamını yapmıştır. Kurulduğu zamandan itibaren firmanın bütün saat ürünlerinde konforu, montaj teknikleri, ileri seviye uzmanlıkla beraber yüksek teknolojik materyalleriyle kalite ürünlerini her zaman büyük bir özenle korumuştur.

Rado Erkek Saat Modelleri

Rado erkek saat modellerinde her zaman çizgisini modern, şık, zarif ve spordan yana kullanmayı tercih etmiştir. Özellikle çelik kasa tercihiyle markasının odak noktası olarak en iyileri ortaya koymaktadır. Erkeklerin aksesuar olarak en çok tercih ettiği saat üreticilerinden birisi olan Redo,gözde markalardan birisidir. Saat tasarımında farklılık yaratarak hem çelik kasa hem de çelik kayış modellerini ilk sırada sergilemektedir. Tasarımlarında ayrıca renk olarak gümüş, siyah, altın ve kahverenginin kullanıldığı tasarımları ile farklılık yaratan ve dizaynının birleşmesi markayı hem lüks hem de kaliteli bir saat üretici markası haline getirir. Eğer Rado marka saatlerden almak istiyorsanız bunun için piyasada olan fiyatlardan almanıza gerek yok. Çünkü site üzerinden alışveriş yaptığınızda normal fiyatlarından çok daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Ayrıca saat modellerini sadece oturduğunuz yerden inceleyebilir ve mağazaya gitmenize gerek kalmadan, güvenli bir şekilde kolayca satın alabilirsiniz.

Bu Gönderiyi Paylaş
  , , , , ,


One thought on “Çelik Tasarımı İle Tanınan Rado Saat Modelleri Hakkında Bilgi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir