Müşteri Hizmetleri : 0532 388 11 79

Cartier Tarihçesi

Cartier

Cartier kelime anlamı olarak kuyumcu demektir. İsminden de anlaşılacaüı gibi Cartier saatleri daha çok süslemeli modellerden meydana gelmektedir. Societe Cartier tarafından üretilen takı ve saaler 1847 yılında Fransa’da kurulmuştur. Marka ilk yıllarında mücevher ve takı satışıda yapmaktadır. Daha sonra bu ürünlerinin arasına saatler farklı bir alanda da satış yapma kararı vermiştir. Cartier markasının tasarladığı saatler müşterileri tarafından oldukça beğenilmiştir. Bu nedenle cartier kol saati üretimine devam etmiştir.

Cartier Kol Saatleri

Üretmiş olduğu kol saatleri ile adını kısa sürede duyurmayı başarmıştır. Kol saatleri şık tasarımları ve klasik renklerin oluşturduğu serilerdir. Cartier markası kol saatlerinin mekanizmalarını açık yaparak tasarımına fark katmıştır. Ayrıca kol saatlerinde siyah rengin ağırlıta olduğu ancak altın sarısı ve gümüş rengi detayların yer aldığı göze çarpmaktadır.

Deri Kayışlar

Cartier kol saatlerinin, kordonlarını daha çok deri olarak üretmektedir. Birinci kalite derilerden üretilen kordonlar müşterileri tarafından son derece beğenilerek tercih edilmektedir. Deri kordonlar klasik severler tarafından daha sık kullanılmaktadır. Saatler son yıllarda silikon kayışların tercih edilmesi ile silikon ve kauçuk kullanılarak yapılmıştır.

Şık ve Rahat Kullanım

Cartier saatleri dayanıklı ve sağlam mekanizması ile uzun yıllar kullanım imkanı sağlar. Ayrıca klasik saatlerinin kordonlarında bile silikon malzemeler kullanması bileğe tam oturur. Bileğe tam oturması ve bileğin hareketini kesinlikle kısıtlamaması saatlerin kullanımını kolaylaştırmaktadır.

Cartier kol saatleri her zaman bir sonraki serisinin bir öncekinden farklı saatler olarak tasarladıkları için her serisi merakla beklenmektedir. Lüks saatler kategorisinde yer alan Cartier kol saatleri dayanıklı ve gösterişli olmaları ile kullanıcıları tarafından tercih edilmektedir. Kol saatleri siyah rengin gümüş renk ve alın rengi dışında bu sene çok ön planda olan lacivert renk ile beraber kullanılmış ve oldukça beğenilmiştir. Cartier saatler klasik saatler arasında yer alır çok nadiren kullandığı spor detaylar ile geniş bir ürün yelpazesi oluştururken her zevkten kullanıcısına hitap etmeyi başarır. Mekanizması hassas ve ince detaylarında bile özel bir işçilikle oluşturulmuş kol saatleridir.  Her yaştan insana hitap eden saatlerdir.

 

Bu Gönderiyi Paylaş
  


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir